Play ponuda

GODINA IZ PAKLA / Nevena Rendeli potresla mnoge svojim oproštajem od 2022.: 'Mislila sam da nitko ne može podnijeti toliko boli odjednom...'

Image
Foto: Pixsell/ Tomislav Miletic

Nevena Rendeli na Instagramu mnoge iznenadila priznanjima i tekstom u kojem je otkrila što joj se sve izdogađalo u prošloj godini

3.1.2023.
8:20
Pixsell/ Tomislav Miletic
Play ponuda

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli 2022. godinu ispratila je posebnim tekstom na Instagramu, za nju je ta godina bila poslovno dosta uspješna, ali na privatnom planu u jednom trenutku su se zaredale samo loše vijesti.

S kakvim mislima je ušla u 2023. godinu i kako će pamtiti godinu iza nas Nevena je podijelila na Instagramu. 

'Kao u nekom lošem trileru'

"2022. godina mi je bila teška i bolna. Iskreno, još uvijek se nisam saživjela sa svime što se dogodilo. S druge strane bila je iznimno poslovno uspješna, izlazila sam iz svoje zone komfora i uživala u tome.

Moja poduzetnička priča samo je rasla, pokrenuli smo neke nove projekte, nastavili stare, svakim danom mi je postojalo sve jasnije kako sam donijela dobre odluke i kako sam točno tamo gdje trebam biti. I onda šok", započela je Nevena.

"U tjedan dana iznenada je otišao moj tata, netko kome sam se cijeli život imala potrebu dokazivati, netko tko me cijeli život tjerao da u svemu dajem najbolje od sebe, netko tko mi je uvijek držao leđa. Nekoliko dana kasnije, dobivamo dijagnozu za jednu od blizanki za koju većina nikad nije ni čula.

I bolje da nije. I onda, kao u nekom lošem trileru, umro je i moj svekar, Makov tata", napisala je Rendeli koja u braku s Makom Vejzovićem ima tri kćeri: blizanke Leu i Mare (4) i Vitu (3)

Image
REPRIZA BOLJA OD DOČEKA /

Dara Bubamara jedva ukrotila XXL grudi, no kraljica šoka opet je Lepa Brena: Za ovu čudnovatu kreaciju trebalo je smoći hrabrosti

Image
REPRIZA BOLJA OD DOČEKA /

Dara Bubamara jedva ukrotila XXL grudi, no kraljica šoka opet je Lepa Brena: Za ovu čudnovatu kreaciju trebalo je smoći hrabrosti

"Mislila sam da nitko ne može podnijeti toliko boli odjednom, ali mi ljudi smo čudna bića, podnesemo najgore, raspadnemo se na banalnom. Smijala sam se kad mi nije bilo do smijeha, plakala u sebi jer…

Život ide dalje, a meni se nije išlo nigdje. Ne znam kakva će biti 2023., ali mogu vam reći da nisam izgubila nadu. U bolje sutra, u zdraviju budućnost i u sreću koju sam imala. Nemam volje vrtjeti po uspomenama i montirati video, pa stavljam ovu sliku za kraj 2022.", nastavila je.

"Nekako je istovremeno spokojna ali i ozbiljna, udobna ali i odlučna. Baš onakva kakva želim biti u 2023.! Bit će sve dobro, znao je govoriti moj tata i kad nije vjerovao u to.

Ja iskreno vjerujem da može biti samo bolje, za sve nas. Dobro nam došao euro i dobro nam otišle granice. Hvala što ste tu uz mene, vidimo se u novoj godini", zaključila je Nevena, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji te su joj poželjeli sve najbolje u 2023. godini i zahvalili su joj se na ovako iskrenoj objavi i zaželjeli njoj i obitelji puno zdravlja.

Play ponuda
Play ponuda