Play ponuda

NEVENA RENDELI BILA ŽRTVA BEZOBRAZNOG NAPADA: / 'Užasno iskustvo, primala sam prijetnje'

Image
Foto: Instagram/Nevena Rendeli

Voditeljica je upozorila pratitelje da im se može dogoditi isto ukoliko se ne zaštite

25.10.2018.
14:47
Instagram/Nevena Rendeli
Play ponuda

Nevena Rendeli je na Instagramu podijelila s pratiteljima ružno iskustvo koje je doživjela. Naime, hakiran joj je profil na toj društvenoj mreži.

"Dragi svi, jučer sam bila žrtva hakerskog napada. Užasno iskustvo koje ne bih poželjela nikome!!! Ovo pišem jer znam da niste mogli pristupiti mom profilu i slali ste mi milijun poruka. Ovo je i upozorenje svima! Mijenjajte lozinke odmah, uključite dvostruku verifikaciju, učinite sve što možete da se zaštitite! Nažalost, Instagram ne (će) može učiniti puno kad vam se ovo dogodi. A ne želite prolaziti ono što sam ja...", objavila je Nevena na InstaStoryju.

Image
NEVENA RENDELI PRIZNALA KAKO PODNOSI DRUGU TRUDNOĆU: /

'Ne mogu reći da baš uživam, ali je lakše nego u prvoj'

Image
NEVENA RENDELI PRIZNALA KAKO PODNOSI DRUGU TRUDNOĆU: /

'Ne mogu reći da baš uživam, ali je lakše nego u prvoj'

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Dobila je prijetnje

U podužoj objavi ispod posljednje fotografije koju je objavila je detaljno objasnila što se točno dogodilo.

"Ovo je bila posljednja fotka koju sam uspjela objaviti preksinoć i onda mi je izbrisan profil, a na mail sam dobila prijetnje da sam hakirana! Uslijedilo je, prvo šok i nevjerica, provjera što sad i na kraju užasan stres i pitanje što učiniti. Nažalost nemam dobre vijesti, malo je toga što možete, ali za početak promijenite lozinke, uključite dvostruke verifikacije i budite oprezni!!! Ovo se ne događa drugima nego svima nama koji smo se upustili i opustili u virtualnom svijetu!

Pišem ovo jer postoji velika mogućnost da se sve ponovi i kao upozorenje na što su ljudi sve spremni. Možda se nekome čini to kao bezveze, pa neš ti instagram profila, ali zamislite da vam netko upadne u stan, prerosta sve vaše fotografije i stvari, otuđi ih i zaprijeti da ih više nikad neće vratiti. Meni je ovo iskustvo krađe identiteta bilo još i gore. Nekima je instagram i jedino sredstvo za rad, a hakeri to dobro znaju, zato OPREZ! Nažalost od policije i instagrama nismo baš zaštićeni...", napisala je voditeljica.

Obožavatelji i prijatelji su joj pružili potporu u komentarima, a neki su i podijelili vlastita neugodna iskustva s njom.

Play ponuda
Play ponuda