Ako je suditi prema najnovijem looku svjetskih pjevačkih i glumačkih zvijezda, trend mršavosti na svu sreću polagano jenjava. U posljednje vrijeme holivudska mantra je "bolje da ljulja nego da žulja" koju pobožno slijede ljepotice poput Beyonce, Rihanne, Selene Gomez itd. One tvrde kako nikada nisu bile sretnije te su ponosne na svoje raskošne obline.

Beyonce

Svaka žena trebala bi se ugledati na Queen B jer umjesto da skriva svoje obline, ona ih ističe fenomenalnim modnim kombinacijama. Svojom zlatnom haljinom s ubojitim prorezom na nozi i dubokim dekolteom zasjenila je sve uzvanice na premijeri "Kralja lavova".

Rihanna

Ona je moderna ikona u koju bi se trebala ugledati svaka mlada žena. Za svjetske medije otkrila je kako joj je par kilograma viška podarilo veće samopouzdanje i ljepše obline. Rihanna uživa u svom tijelu i ne stidi se to pokazati.

Selena Gomez

Nakon teške bolesti koja ju je zadesila, Selena je sretnija nego ikad. Uspjela je vratiti svoje ženstvene obline te poručila: "Biram da se brinem o sebi jer želim, a ne kako bih se dokazala nekome".

Drew Barrymore

Ova slavna glumica oduvijek se ponosila svojim oblinama i uspješno prkosila trendu koštunjavih i mršavih žena. Doduše, priznala je da ako njezina uloga to zahtijeva ipak ide na rigorozne dijete.

Mindy Kaling

Hejteri su je napali zbog viška kilograma, nakon što se pojavila na crvenom tepihu ovogodišnje Met Gale. No ona ih uopće nije doživjela, već voli sebe onakvom kakva jest te potiče svoje fanove da i oni imaju pozitivan stav prema svome tijelu bez obzira koji konfekcijski broj nosili.

Demi Lovato

Nakon što je umalo umrla zbog predoziranja, Demi je stav o životu i svome tijelu totalno preokrenula. Na stvari oko sebe gleda s čistom pozitivom te čini sve kako bi bila i ostala sretna. Ponosi se svojim celulitom i strijama te ističe kako ih svaka žena ima te da se zbog toga ne trebaju stidjeti.

Kelly Clarkson

Ova pjevačica, poput Drew Barrymore, sklona je debljanju, pa ponekad prakticira stroge dijete. No, u posljednje vrijeme čini se kako je odustala slijediti trend mršavosti, pa opet ponosno pokazuje svoje raskošne obline.

Chrissy Teigen

Poznata manekenka i supruga pjevača Johna Legenda uživa u čarima majčinstva te priznaje kako nikada nije izgubila deset kilograma viška koje je nakupila u trudnoći te kako jako voli jesti. S dvojbom je li debela li ne jednostavno se ne opterećuje te uživa u svom tijelu, a na dijete ni ne pomišlja.