NEKI IZ KREVETA, NEKI S PLAŽE: / Evo što su poznati Hrvati poželjeli fanovima u 2017. godini

Jutro nakon "najluđe večeri u godini" društvene mreže su prepune čestitki, a evo što su vam poželjele vaše omiljene domaće zvijezde.

1.1.2017.
13:31
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Novu 2017. godinu zvijezde su dočekale uglavnom na nastupima, no čak su i tada našli minutu vremena da svojim vjernim obožavateljima upute nekoliko lijepih riječi i želja za narednih 365 dana.

"Dao vam Bog zdravlja, sreće, ljubavi i sve ono što si sami poželite u Novoj 2017.", poručila je Maja Šuput koja je ponoć dočekala u zagrebačkom Green Goldu.

Lidija Bačić nije bila previše rječita pa je svojoj publici kratko poručila: "Sretna 2017."

Nives Celzijus početak je godine provela u blnici, no ni to je nije spriječilo da ne poželi svojoj publici sreću u 2017.

"Imala sam plan malo ljepša i sređenija ući u ovu novu , ali ispalo je i malo drugačije. Ipak, osmijeh je tu, a to je najbitnije. Želim vam najsretniju Novu godinu, mili moji", napisala je Nives uz fotografiju iz bolničke postelje.

Nina Badrić je nastupila u dubrovačkom Radisson BLU Resortu, a svoju je čestitku objavila još jučer poslijepodne.

"Najdraži....Želim vam da ste zdravi. Mirni u srcu. Spokojni u duši. Želim da vam 2017-ta oduzme dah od ljepote. Da vam donese tisuću predivnih trenutaka koji će vas ostaviti bez daha svojom ljepotom. Želim da vam svaki dan bude Nova godina jer svaki dan i jest novi početak i nova prilika. Ostavite u ovoj sve ono što vas sputava da budete originali u svojoj osobnosti. Budite hrabri! Sanjajte najluđe snove i hrabro krenite graditi svoju sreću. Ne bojte se! Bog čuva hrabre. Volim vas neopisivo (a vi znate koliko vas je). Hvala vam što dajete smisao moga postojanja i što me toliko dugo "kupate" nepatvorenom i čistom ljubavlju! Grlim vas svim dobrim koje imam u sebi! Sretna vam 2017-ta!!!! P.S. Idemo na najjače!", poručila je pjevačica u objavi na Instagramu.

Čestitku je uputila i Pamela Ramljak.

"Evo prođe još jedna godina, ja osobno ću je pamtiti do kraja života kao jednu od najljepših do sad. Želim svima sretnu Novu Godinu, prvo puno zdravlja, ljubavi a drugo sve dođe na svoje... Provedite se lijepo večeras, muškarci čuvajte svoje bolje polovice, a cure želim vam da večeras zasjate punim sjajem", napisala je pjevačica.

Supružnici Severina i Igor Kojić zajedničkom su fotkom kratko poručili : Sretna nova 2017."

Lana Jurčević svoju je poruku poslala iz dalekog Maroka.

"Sjela na koju minutu (ja sam ova mala crna fleka na stepenicama :-) da vam se zahvalim na još jednoj godini koju ste proveli uz mene... Usrećivali ste me na toliko različitih načina i hvala vam što ste mi dali priliku da se i ja vama približim, pa makar i kroz Instagram.. Ovo je bila godina, kao i svaka, puna uspona i padova. U prvom sam uživala, a u ovom drugom rasla, sazrijevala i jačala. Nadam se da ćete mi dati priliku da se i ubuduće družimo, učimo jedni od drugih i ovaj svijet učinimo barem malo boljim mjestom. Iako sam sad miljama daleko od vas, znajte da ste svejedno blizu mog srca. SRETNA NOVA!", napisala je pjevačica.

Voditeljica i navodna djevojka Gorana Ivaniševića, voditeljica Nives Čanović, također je otišla u toplije krajeve, a u novoj je godini svima poželjela mnogo smijeha.

"Štooo više smijeha i osmijeha želim vam u Novoj", poručila je Nives s plaže.

Violončelist Luka Šulić fanovima se javio iz Maribora.

"Sretna 2017.!!! Želim vam mnogo ljubavi, zdravlja i sreće!", poručio je član 2Cellosa.

Ella Dvornik se svojim fanovima obratila putem videa na svom Facebooku, a u lijepim željama su joj se pridružili majka Danijela i zaručnik Charles Pearce.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali