NATAŠA BEKVALAC OČI U OČI S NASILNIM SUPRUGOM: / Na sudu se nisu ni pogledali, ona izjurila nakon 5 minuta

Žrtva, prema zakonu, nije dužna svjedočiti krvnikovu iskazu

2.7.2018.
22:07
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu danas je održano suđenje Luki Lazukiću, povodom optužaba da je izvršio obiteljsko nasilje nad suprugom, pjevačicom Natašom Bekvalac. Lazukić se tereti da je supruzi nanio tjelesne povrede u noći između 12. i 13. travnja.

Prvo osnovno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je 16. svibnja sudu optužni prijedlog protiv Lazukića zbog kaznenog djela nasilja u obitelji, za koje je pretpostavljena kazna od tri mjeseca do tri godine zatvora. Lazukić na saslušanju kod tužitelja nije negirao da je sukoba između njega i pjevačice bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao. Pored toga, on je podnio i kaznenu prijavu protiv njezina oca Dragoslava Bekvalca.

Izašla nakon 5 minuta

Nataša je na sve načine pokušala izbjeći susret s Lukom. Naime, kako saznaje srpski Alo!, Bekvalčeva se sat vremena prije suđenja našla sa svojim odvjetnikom Nemanjom Vlčekom, kako ne bi srela supruga u hodniku suda. Međutim, do susreta je ipak došlo. Naime, Nataša je u Prvi osnovni sud došla 15 minuta poslije Luke, prošla je pored njega, a nisu se čak ni pogledali.

Lijepa pjevačica je nakon pet minuta napustila sudnicu, jer, prema zakonu, nije dužna svjedočiti njegovu iskazu, dok će Luka biti prisutan kada ona bude davala iskaz. Odvjetnik Nataše Bekvalac je otkrio zbog čega je pjevačica napustila suđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lazukić bez riječi izletio

"Zato što Lazukić ima pet brantelja, uvodni se pretres malo odužio. Zbog toga je Nataša morala napustiti suđenje, zbog obaveza koje ima", rekao je i dodao kako popularna folk pjevačica danas ipak neće biti saslušana. O čemu je još govorio, pogledajte u nastavku:

Tijekom pauze na suđenju, Lukini su odvjetnici izašli ispred zgrade suda, dok je on ostao sjediti sam u hodniku. On se javio novinarima, a zatim rekao da će dati izjavu kada suđenje završi. "Neću davati nikakve izjave dok sve ne završi, hvala na razumijevanju", rekao je Lazukić. Ipak, nakon što je suđenje završilo, hladno je izletio iz sudnice. Poslije tri sata je napustio sud i nije želio ništa komentirati, kao ni njegovi odvjetnici.

Natašini odvjetnici zadovoljni

Natašini odvjetnici Đorđe Dobanovački i Sanja Knežević kažu da su zadovoljni radom suda, ali ipak nisu željeli previše otkriti. "Mogu reći da smo zadovoljni dosadašnjim radom suda. Ovo prvo ročište je dobro prošlo, naredno je zakazano za 20. srpnja. Tada će okrivljeni davati svoju obranu", rekao je Dobanovački.

Podsjećamo, Luka Lazukić je 14. travnja ove godine brutalno premlatio svoju suprugu Natašu Bekvalac. Pravdao se da je bio "isprovociran" Natašinim pitanjima te nakon noćnog izlaska digao ruku na nju, bez obzira na to što je samo mjesec dana prije toga rodila njihovu kćerkicu. Ozljede su bile vidljive, a pjevačica je završila i na Hitnoj.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali