Play ponuda

NAPADAČ SERGEJA TRIFUNOVIĆA: / 'Ugrizao sam ga jer me grebao po licu. Ja sam žrtva!'

Image
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

Nakon bizarnog incidenta u kojem je izgrižen poznati srpski glumac, njegov napadač tvrdi kako je zapravo on žrtva.

1.3.2016.
18:25
Goran Jakuš/PIXSELL
Play ponuda

Sergej Trifunović u razgovoru za srpske medije rekao je kako ne poznaje napadača koji ga je ugrizao u napadu koji se dogodio s petka na subotu u centru Beograda. Trifunović tvrdi kako ga je "iz čistog mira napao pijani i drogirani muškarac" ispred restorana brze prehrane.

Image
TEŠKO OZLIJEĐEN POZNATI SRPSKI GLUMAC: /

Sergej Trifunović pronađen izgrižen na ulici

Image
TEŠKO OZLIJEĐEN POZNATI SRPSKI GLUMAC: /

Sergej Trifunović pronađen izgrižen na ulici

"Ne poznajem napadača, a počeo je režati čim me je vidio. Skočio je na mene i iz čista mira me je izgrizao po ruci. Kasnije sam otišao u bolnicu", rekao je srpski glumac za Blic.

Druga strana priče

S druge strane, njegov napadač Goran Ilić tvrdi kako je zapravo on žrtva.

"Tražio je cigaretu i ja sam mu ponudio svoje. Nazvao me je majmunčinom i rekao da ne puši jeftine cigarete. Počeli smo se naguravati, a ugrizao sam ga za prst jer me grebao po licu", rekao je Ilić, prenosi Telegraf.

Podsjetimo, glumac je u subotu u ranim jutarnjim satima pronađen ozlijeđen nasred ulice. Nakon što je obavio pregled u bonici, pušten je na kućnu njegu.

"Pretpostavljam da je ljubomorni ljudožder Hannibal Lecter poslao treniranog učenika jer je završio na drugome mjestu liste psihopata ", napisao je Sergej ispod fotografije na kojoj pokazuje prst u zavoju.

Play ponuda
Play ponuda