'STRANKA MU JE ČAK I CURU NAŠLA' / HDZ-ovac predao titulu predsjednika Mladeži kćeri tajnice, a poslije se doznalo da su u vezi: 'Ljubav se dogodila...'

Image
Foto: Pixsell/ Patrik Macek

Ante Bačić hrvatskoj javnosti je i otprije poznat, ali po ljubavnoj vezi koja je navodno nastala unutar stranke HDZ-a

3.10.2022.
15:48
Pixsell/ Patrik Macek
Play logo

HDZ-ovac, Ante Bačić, koji je upisao Ratnu školu "Ban Josip Jelačić", javnosti je otprije poznat i po intrigantnoj ljubavnoj vezi.

Naime, Bačić je 2018. godine svoju tadašnju titulu predsjednika Mladeži HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije predao jedinoj kandidatkinji na izborima, Marini Matković, kćeri tajnice županijske organizacije HDZ-a. Da bi se 2020., godinu i pol kasnije, saznalo da su njih dvoje - u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović opleo po Bačiću

"Dugo se znamo iz Mladeži, a ljubav se dogodila nakon što je Marina preuzela dužnost. Ne želi da joj se miješam u vođenje Mladeži, koliko god mi to teško pada", rekao je tad Bačić.

shimmer fallback
shimmer fallback
Image
'ZOVI ME MALINA' /

Nives Celzijus nikad provokativnijiom objavom bacila fanove u trans: 'I rat bi stao zbog tebe, goriš lutko, predivna si'

"Stranka mu je čak i curu našla", "HDZ članovima čak i cure nalazi", komentirali su tad Hrvati po društvenim mrežama.

Podsjetimo, predsjednik Zoran Milanović nedavno je komentirao upis HDZ-ovog saborskog zastupnika Ante Bačića u Ratnu školu "Ban Josip Jelačić", ocijenivši da je to "kazneno djelo jer u ratnoj školi nije mjesto saborskim zastupnicima, koji su po definiciji državni dužnosnici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se ne povuku, prijavit ćemo ih i osobno ću zabraniti ulazak takvim ljudima u prostorije Hrvatske vojske. Bit će njegova slika tamo bez obzira na to što je član Odbora za obranu. Bit će naređeno i zapovjeđeno da ne može ući u vojarnu jer to su kriminalci koji krše zakon", rekao je Milanović u Kastvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Evo kako je Bačić za HRT odgovorio na predsjednikove optužbe: "Mi nismo u Oružanim snagama RH i time ne podliježemo pod taj zakon, nego pod zakon o obrani i samoj odluci ministra. Zašto se predsjednik sada okomio na moj upis, zašto smatra to spornim, je li samo zbog moje stranačke pripadnosti, ja to ne znam, rekao je saborski zastupnik HDZ-a."

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo