Jessica Barrymore, kći Drewinog oca, glumca Johna Barrymorea, pronađena je mrtva u svom autu, okružena tabletama, s energetskim pićem između nogu. Iako još nije potvrđeno, sumnja se da je Jessica počinila samoubojstvo.

Drew Barrymore je nakon njene smrti izjavila:

"Iako nismo bile bliske, želim da njezina obitelj uspije naći mir. Jako sam tužna zbog njihova gubitka".

Američki tabloidi već su se raspisali o Jessicinom tragičnom životu u sjeni svoje slavne polusestre. Jessica je, navodno, također htjela biti glumica kada je bila mlada, no otac John joj nije to dopustio jer je smatrao da će je Hollywood 'iskorištavati', piše Daily Mail.

Jessica se, također, navodno, cijeli život borila s težinom i sa samopoštovanjem, a sve je počelo kada joj je otac priopćio da je Drew izjavila, vidjevši njenu fotografiju: 'Kako bi ja mogla biti u srodstvu s nekim tako debelim?"

U kasnijem života, Jessica je imala problem s ovisnosti o alkoholu i drogama, a izvori za tabloid tvrde da ju je otac zapostavljao na sve moguće načine.

Drew i Jessica su se, piše Daily Mail, vidjele samo dva puta. Jednom kada im je otac umirao i drugi puta kada su se našle nakon njegove smrti.