FOTO: / Ljubavni krahovi koje nitko nije očekivao

shimmer fallback

Neki se slavni parovi raziđu nakon mjeseci i mjeseci nagađanja, ali neki su šokirali iznenadnom odlukom da se rastaju jer se činilo da je među njima sve baš kako treba biti.

4.5.2014.
10:29
Play logo

Gwyneth Paltrow dugo je zaokupljala pažnju medija svakim svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu, svojim izgledom i izjavama. No, kad je objavljeno da se ona i njen suprug Chris Martin razvode, mnogi su ostali u šoku.

Glumica Katie Holmes planove o razvodu je toliko držala u tajnosti da se čak i njen, sad već bivši, suprug Tom Cruise, šokirao kad je razvod zatražila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je i glazbenik Ben Harper 2010. godine zaprepastio Lauru Dern kad je predao papire za razvod.

Kao veliko iznenađenje je došla vijest da se Janet Jackson razvodi od Renea Elizonda jer nitko nije ni znao da su njih dvoje u braku!

Mnoge je šokirao i razvod Heidi Klum i Seala. Par je imao četvero djece zajedno i uvijek su u javnosti djelovali skladno. Razveli su se 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Johnny Depp i Vanessa Paradis bili su jedni od omiljenijih parova u Hollywoodu. Razišli su se naglo i svojom odlukom mnoge zatekli. Zajedno su bili 14 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Danny DeVito i Rhea Perlman mnoge su šokirali razlazom jer su zajedno bili dugačkih 41 godinu!

Susan Sarandon nikad nije mislila da će se razvesti od svog supruga Tima Robbinsa, a nakon zajedničke 23 godine nitko nije mislio da će se razići, ali nažalost, jesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo