'SNOVI SE OSTVARUJU' / Monika Olujić objavila prvu zajedničku fotografiju s novim suprugom nakon razvoda od Marija Mamića: Otputovali su na jedno ekskluzivno mjesto

Image

Monika i Fran su se čak i modno uskladili, a na sebi su imali svijetlo plave košulje i traperice

3.10.2022.
16:53

Bivša voditeljica Monika Olujić na svom je Instagramu po prvi put podijelila zajedničku fotografiju sa suprugom Franom Olujićem.

Image

Monika Kravić

Image

Monika Kravić

Oni su bili na Singapore Grand Prixu te je Monika podijelila djelić atmosfere s tog eventa, a par je pozirao zagrljen i s osmjesima na licima.

Monika i Fran su se čak i modno uskladili, a na sebi su imali svijetlo plave košulje i traperice. "Snovi se ostvaruju!", napisala je ona u opisu objave.

Podsjetimo, Monika i Fran vjenčali su se početkom svibnja. Par je u vezi od 2019. godine, a zaručili su se u veljači ove godine na romantičnom putovanju na egzotičnoj destinaciji.

Olujić je prvi muškarac s kojim je Monika snimljena nakon razvoda od menadžera Marija Mamića, sina Zdravka Mamića, s kojim je bila u braku od 2003. godine. Marijo i Monika imaju dvojicu sinova, Jakova i Josipa.

Monika i Fran svoje su prvo dijete dobili pet mjeseci nakon vjenčanje.

"I Monika i beba su, hvala Bogu, u najboljem redu. Presretan sam. Sve je prošlo kako treba i bez ikakvih komplikacija. Odlučili smo da se sinčić zove Ivan. Rođen je u poliklinici Podobnik i to je sve što bih htio reći na tu temu. Ne bih volio raditi od toga medijski spektakl jer najvažnije je da je sve super prošlo", rekao je tada Fran za Jutarnji list.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent