Play ponuda

MENADŽER SRPSKE PJEVAČICE POLUDIO OD BIJESA: / Otkazao joj sve nastupe jer se udebljala

Image
Foto: Instagram

Srpska pjevačica je svojim viškom kilograma razljutila brata Marka.

21.10.2016.
16:00
Instagram
Play ponuda

Brat i menadžer srpske pjevačice Ane Nikolić otkazao je sve njene nastupe zato jer se pjevačica udebljala.

Njezin brat Marko pobjesnio je kada je saznao za njezin višak kilograma pa je otkazao nastupe, a Ana se na to smrtno uvrijedila te su se brat i sestra posvađali.

Image
'VOLIM GA IMATI NA SEBI': /

Maca Diskrecija objavila fotografije kojima je opet zaludjela fanove

Image
'VOLIM GA IMATI NA SEBI': /

Maca Diskrecija objavila fotografije kojima je opet zaludjela fanove

"Ana je sklona debljanju, a u posljednje vrijeme nije vodila računa o prehrani i nije vježbala. Kada su se Rasta i ona vratili iz Meksika s medenog mjeseca i kad je Marko vidio koliko se zdebljala, potpuno je poludio. On smatra da osim pjevanja, njegova sestra dobiva svoj honorar i na račun svog izgleda. Kada mu je nekoliko vlasnika klubova skrenulo pažnju na pjevačicin izgled, razbjesnio se jer se uplašio da više neće biti toliko tražena," otkrio je izvor za srpski Mondo.

"Poslije brojnih kritika upućenih na račun Aninog izgleda, Marko je rekao sestri da mora započeti rigoroznu dijetu i da se što prije "dovede u red". Budući da se ona oglušila na njegove riječi, odlučio je otkazati sve njezine nastupe. Ana je počela histerizirati, prijetiti i plakati... Marku je svašta rekla," dodao je izvor.

Budući da nije znala što da kaže obožavateljima, smatrala je da će najbezbolnije proći mala laž pa ih je obavijestila da su nastupi otkazani zbog zdravstvenih problema.

Play ponuda
Play ponuda