MARIJANA BATINIĆ TRENIRA S EDOM IZ ŽIVOTA NA VAGI: / 'Želim vratiti energiju, neispavana sam, nemam snage ni kondicije...'

Image
Foto: RTL

'Vježbe se baziraju na vlastitoj težini tijela, uz poneki poznati rekvizit poput bučica, strunjače, pilates lopte ili girji', otkrio je Edo

10.11.2020.
9:42
RTL
Play logo

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić u rujnu je rodila drugo dijete, a kako bi se što prije vratila u formu, ali i vratila energiju, odlučila je trenirati s Edinom Mehmedovićem, trenerom u emisiji „Život na vagi“, koja je u programu RTL-a od ponedjeljka do četvrtka u 21:15 te petkom u 20 sati.

„Želim vratiti energiju, prije svega. Neispavana sam, nemam snage, kondicije i najvažnije mi je vratiti se u formu, osjećati se opet dobro u svojoj koži. Oslabio mi je i imunitet pa ga planiram ojačati vježbanjem i, naravno, zdravom, izbalansiranom prehranom, koju mi je sastavila nutricionistica iz 'Života na vagi' Martina Linarić, a koju ću rado podijeliti s mamama. Planiram, dakle, osnažiti organizam, što je jako važno nakon porođaja, pogotovo u ovo vrijeme. Ako usput ode i koji zaostali kilogram, vratit ću se i u svoj konfekcijski broj, što je samo dodatni plus“, poručuje Marijana te otkriva kako se nada da neće razočarati trenera Edu jer, priznaje, kada je vježbanje u pitanju - poprilični je kampanjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Edo, pak, otkriva kako ga je jednog ranog jutra dočekala Marijanina poruka.

„Kasnije sam, naravno, shvatio kako je vrijeme javljanja povezano s malom bebom koja tek hvata ritam spavanja, dojenja i bivanja. Pretpostavio sam u prvim taktovima Marijanine sonate da je neka promjena na vidiku. Vrlo sažeto mi je objasnila kako je riječ o comebacku nakon porođaja. Manjak sna. Anemičnost. Smanjeni nivo energije. Opuštenost muskulature. Rigidna fascija. Ukočenost. Hormonalni disbalans… Stoga smo odlučili, bez ikakve odgode, odmah se baciti na posao“, otkriva trener Edo te dodaje da im je prvi korak bio odraditi testove kako bi provjerio u kakvom je stanju Marijana i kako bi tome prilagodio daljnji proces.

Image
MARIJANA BATINIĆ POKAZALA ŠTO JU JE DOČEKALO KADA SE VRATILA IZ RODILIŠTA: /

'Ljepši poklon nisam mogla poželjeti'

shimmer fallback
shimmer fallback

„Vježbe se baziraju na vlastitoj težini tijela, uz poneki poznati rekvizit poput bučica, strunjače, pilates lopte ili girji. Trebat će nam i štoperica“, otkriva Edo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako će teći proces povratka energije te kako izgledaju treninzi koje je pripremio trener, a koje su ujedno i iznimno jednostavne za odrađivanje unutar vlastita četiri zida, čitatelji će moći uskoro pratiti na internetskoj stranici www.rtl.hr te na online platformi RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo