Otkad je prvi put postala majka, Maja Šuput (41) ne skida osmijeh s lica, što je i sama priznala u jednoj od svojih prethodnih objava. Maleni Bloom potpuno je očarao nju i novopečenoga tatu Nenada Tatarinova, ali i cijelu Hrvatsku.

Kada ga je prvi put pokazala na Instagramu, pjevačica je dobila vrtoglavih 90.000 lajkova, a zavidne brojke uslijedile su i s novom objavom, u kojoj je Šuput priznala da su ovi prvi dani sa sinčićem prava idila.

"Neopisivo... Jutra su doslovno čarobna", kratko je poručila presretna mama uz dvije nove fotografije s nasljednikom. Na jednoj Bloom spava u majčinu naručju dok mu tata ljubi maleno stopalo, a na drugoj su mama i sin sami u zagrljaju. Samo sat vremena nakon objave, ovaj kolaž imao je više od 40.000 lajkova i mnoštvo komentara.

"Ma ne može biti slađi", napisala je glumica Nataša Janjić Medančić, dok je pjevačica Jelena Rozga u komentaru ostavila dva zaljubljena smajlića. "Nemreeeem... koliko je presladaaaak", zavapila je Ella Dvornik u komentarima. Fanovi su većinom oduševljeni.

"Bože, ovo je dijete vrh ljubavi i ljepote, sve ono što vas dvoje zračite", samo je jedan od pozitivnih komentara. No, neki su imali i oštrije riječi za Maju, koja je na fotografijama tip-top sređena u čipkastoj spavaćici te s potpunim make upom.

Dokaz da Instagram nije realan

"Svaka čast, preslatki ste, samo mi je malo nerealno da netko ovako izgleda nakon poroda i da je sve divno i mazno, obično su prvi dani malo kaotični, složit će se mnoge mame i tate", napisala je jedna Majina pratiteljica i izazvala burnu raspravu.

"Čisti dokaz kako Instagram nije realan", "Da baš bezveze to naslikavanje našminkana", složile su se njome neke od žena te nastavile s tvrdnjama da je nemoguće ovako dobro izgledati odmah nakon porođaja.

"Pa da, ali ljudi više nisu glupi, umjesto da koriste svoj glas i platformu za realniji prikaz, pravi fanovi će više to cijeniti nego ovakve objave. Naravno da ima i savršenih dana, ali baš da je svaka objava još od trudnoće, pa i sad nadalje tako savršena, ne bih rekla", iznijela je svoje mišljenje jedna pratiteljica.

"Ma, to je samo za Instagram tako, ipak mi malo izgledaju umorno i pospano", odgovorila joj je druga. "Sigurno je i dadilja negdje sa strane", dodala je treća. No, neki su zauzeli stranu pjevačice i pokušali opravdati idilu na fotkama.

S malom bebom nema puno posla

"Znaš, netko se bolje organizira u životu. Ne mora dolazak bebe uvijek biti kaotičan kako kažeš. A i ima dana od kad je rodila i mislim da s tako malom bebom nema baš puno posla, stigneš apsolutno sve. I otići na kavu i našminkati se i pospremiti kuću i sto drugih stvari, dok s bebom od 6 mjeseci već ne možeš. A sve ovisi o organizaciji posla, tko će što, tak' da... ", objasnila je Majina obožavateljica.

"Ja ovako dobro nisam izgledala ni u svojim svatovima s fullface make-upom... a kamoli par dana nakon poroda, i to još ujutro", nastavila se rasprava

"Tako nekako, Ja sam prva 2 tjedna s bebom izgledala kao beskućnik, ali uhvatili smo rutinu poslije i organizirali se tako da sve stignemo. Vjerojatno Maja ima dadilju i dosta pomoći pa nađe i dosta vremena za sebe, što je apsolutno predivno. Da bar svaka žena može to sebi priuštiti", završila je jedna pratiteljica u pomirljivu tonu.

No, druga je nastavila kritizirati majčino maženje s bebom dok na sebi ima šminku. "Baš... pa sad prisloniti lice od lice s bebom, pa na bebi ostane pola kile pudera", izrazila je svoje nezadovoljstvo. Maja Šuput nije odgovarala na sve ove komentare.