Play ponuda

Maja Šuput otkrila koji su joj muškarci s Balkana najprivlačniji

shimmer fallback

Maja Šuput bila je gošla u emisiji Dalibora Petka na Narodnome radiju, gdje je promovirala svoju novu pjesmu 'Hej Balkano'.

11.2.2015.
14:54
Play ponuda

'Kad se to radi balkanski, onda je to malo snažnije, čvršće, moćnije, sa stavom i dobro', rekla je Maja Šuput na predstavljanju pjesme Hej Balkano.

Maja je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, a za promociju pjesme popela se čak i na stol. 'To je samo zato jer sam se malo prije izljubila sa Zdravkom Čolićem', rekla je pjevačica, koja je izdvojila i najbolja mjesta na Balkanu.

'U Beogradu se uvijek najviše napiješ, jer da ne uvrijediš domaćina stalno piješ. Makedonci su gastronomski najnapredniji, a Bosanci su najopušteniji', rekla je Šuputica i prisjetila se prvog poljupca.

'Prvi put sam se poljubila u Brežicama i to sa Slovencem. Zvao se Robert i uvijek se šalim da sam već tada radila na međunarodnim odnosima', rekla je pjevačica koja kaže da se Hrvatice najbolje oblače, a da su najbolji frajeri Crnogorci. 'Visoki i onako stasiti ko kamen. Morala bih refreshati malo ta poznanstva', izjavila je Maja priznavši da trenutno nema frajera.

'Na žalost nikakvog, samo za dopisivanje', kaže Šuputica. Rekla je da bi voljela živjeti u Los Angelesu, jer je dovoljno mirno za obitelj, ali može biti i užurbano i zabavno ako to želiš.

'Još uvijek me ne umara ovakav način života. Kad bih odmarala i bila tri dana doma mislim da bih pala u depresiju. Volim ciganski život', kaže Maja Šuput koja je prije dolaska na radio imala anegdotu u taxiju.

'Taksist me pitao kad mi počinje smjena u restoranu', izjavila je Maja koja je poželjela da se njena nova pjesma Hej Balkano, dobro zavrti od Vardara do Triglava.

Play ponuda
Play ponuda