Play ponuda

LILY ALLEN POSTALA PREDMET SPRDNJE: / Požalila se da je postala beskućnica pred blagdane, fanovi je zasuli uvredama

Image
Foto: Instagram/Lily Allen

Pjevačica je postala predmet sprdnje nakon što se požalila da je ostala bez krova nad glavom uoči blagdana. Lily je iznajmila stan talijanskim diplomatima.

6.12.2017.
11:21
Instagram/Lily Allen
Play ponuda

Lily Allen je postala glavni predmet sprdnje na društvenim mrežama nakon što se požalila da će blagdane provesti kao 'beskućnica'.

Naime, pjevačica je svoj luksuzni stan u Londonu iznajmila talijanskim diplomatima, a sada se žali da oni ne žele izaći iz njega.

"Trebala sam se danas useliti natrag, ali moji podstanari tvrde da ne mogu tako brzo naći odgovarajući smještaj. Brane se diplomatskim imunitetom i ja tu ne mogu ništa. Ostala sam bez krova nad glavom, tko će mene i moje kćeri udomiti za Božić?", požalila se pjevačica na društvenoj mreži. Nakon što su je fanovi napali, izbrisala je objavu.

'Bezveze drami'

Talijanka koja je s obitelji unajmila stan pjevačice kaže da ne shvaća zašto Lily stvara probleme.

"U šoku sam. Ne razumijem zašto ovo radi. Već smo se s njom dogovorili da ćemo ostati do srijede. Ova situacija je tako glupa. Mi smo diplomati i ne želimo stvarati probleme svojoj ambasadi. Ne želim više ništa govoriti jer ne želim pasti tako nisko kao ona", komentirala je Maria, koja u Alleninu stanu živi sa suprugom i troje djece.

Pjevačica je stan u elitnoj londonskoj četvrti Nothing Hill kupila 2008. godine. Platila ga je 900.000 funti. Korisnici društvenih mreža podsjetili su pjevačicu da je nedavno plačući vikala u kameru da bi sigurno udomila izbjeglice u svom stanu.

"Zašto iznajmljuješ stan kada bi mogla pomoći sirijskim izbjeglicama?", upitali su je u komentarima, a pokrenuli su i 'dobrotvornu akciju' kako bi si mogla priuštiti novu vilu.

Play ponuda
Play ponuda