Lidija Bačić (35) u svakome trenutku zna kako isprovocirati 321.000 ljudi koji je prate na Instagramu. Svoje fanove lijepa pjevačica nije razočarala ni danas, kada je zavodljivo pozirala u narančastom kompletu sačinjenom od majice i suknje.

Atraktivna Dalmatinka strateški je spustila donji dio i svima pokazala kakve gaćice nosi - bijele sa sivim točkama. Majicu je, pak, zadigla do razine grudnjaka i pohvalila se besprijekorno ravnim trbuhom te već dobro poznatim piercingom na pupku.

Fanovi mole za milost

"Kad mi dođeš da mi usne zatrepere jer bez tebe ja u ljubav nemam vjere...", napisala je Lille stihove svoje pjesme "Kad mi dođeš" u opisu ove provokativne fotografije, za koju je nagrađena s više od 10.000 lajkova u samo nekoliko sati.

Obožavatelji splitske pjevačice su, kao i uvijek, prostor za komentare ispunili mnoštvom komplimenata, a neki su i njoj uputili romantične stihove.

"Auh, do jaja si", "Ti si meni sve, ti mi daješ sve i kad tebe nema teško mi je", "Najbolja riba na Balkanu", "To, mačko!", "Boginjo prelijepa", "Gaćice su ti ekstra", "Šta tebi više reći nego da si naj naj", "Daj prestani, pobogu. Hoćeš me i ti poslati na psihijatriju?!", pišu Lidijini obožavatelji.