Play ponuda

LIDIJA BAČIĆ KAŽE DA JE POANTA OVE SLIKE U ŠTIKLAMA, ALI... / Fanovima je ipak nešto drugo upalo u oči

Image
Foto: Instagram/Lidija Bačić

Na fotografiji su u prvome planu Lidijine duge vitke noge i bujno poprsje, a oduševljeni fanovi su je nagradili s više od 16.000 lakova

12.2.2020.
12:31
Instagram/Lidija Bačić
Play ponuda

Pjevačica Lidija Bačić svojim pratiteljima na Instagramu pohvalila se novim štiklama te požalila kako je od njih bole noge. Podijelila je selfi koji je okinula sjedeći na stolici odjevena u crnu usku mini haljinicu.

Na fotografiji su u prvom planu Lidijine duge vitke noge i bujno poprsje, a oduševljeni fanovi su je nagradili s više od 16.000 lajkova.

"Žene i štikle. Noge zabole i kad hodaš i kad sidiš... Ali su lipe pa vridi malo bola", napisala je uz objavu, a fanovi su joj poručili kako je prava ljepotica.

"Nogari su top topova", "Uf, jesu. Ma ti si cijela prelijepa, ljepotice moja, goriš", "Smršavila si opasno", "Prelijepa i seksi bomba", "Slatkica", "Jesi komad od žene, posebna, prelijepa, ma kidaš svojom pojavom. Ludilo si, curo, top", "Boginja", "Lijepa do bola", "Kakve bradavice, uh", "Žena, štikla i grudi", "Ženio bih te svake subote po jednom" samo su neki od komentara.

Play ponuda
Play ponuda