Gabriela Elena Spanic (47), višestruko nagrađivana venezuelanska glumica i manekenka, najpoznatija po brojnim ulogama u latinoameričkim telenovelama, razgolitila se i obradovala preko dva milijuna pratitelja na Instagramu.

Njezin korzetić jedva da je izdržao nalet grudi, a povod toj vatrenoj fotografiji bio je rastanak od seta na kojemu je snimala telenovelu "Si nos dejan" (Ako nas ostave).

Objava je vrlo brzo skupila preko 120 tisuća lajkova na Instagramu i preplavila tamošnje portale.

Budući da je Gabriela tumačila naslovne uloge u popularnim serijama poput Otimačice, Za tvoju ljubav i u Uljezima, i kod nas ima jako puno obožavatelja, a vrijedi podsjetiti da njezinim venama teče hrvatska krv.

Naime, otac Kazimir je još davne 1947. godine emigrirao u Venezuelu, i to uz djeda Antuna podrijetlom iz Zagreba i baku Jelicu s otoka Kaprija smještenog nedaleko od Šibenika.

Španić je svojedobno i posjetila Hrvatsku, prije dvadesetak godina, te je tom prigodom kazala da se silno ponosi svojim podrijetlom. Istaknula je tada da ju je baka naučila brojnim hrvatskim specijalitetima, te da prema njezinu receptu zna napraviti sarmu.