LAŽI SU OPASNA STVAR: / A Bradley Cooper je uhvaćen u jednoj od najglupljih ikad

Američki tabloidi ulovili su glumca u drskoj laži.

16.9.2015.
11:00
AFP
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za vrijeme promocije svog novog filma "Burnt", glumac Bradley Cooper dao je intervju za časopis u kojem je govorio o svom odrastanju.

Naime, u drami Johna Wellsa "Burnt", Cooper igra kuhara Adama Jonesa koji zbog ovisnosti o drogama gubi restoran u koji je uložio sve što ima, a radnja prati njegove pokušaje da oživi svoju karijeru kako bi se vratio u Pariz i otvorio novi restoran,

Govoreći o svojim pripremama za ulogu, Cooper je izjavio: "Radio sam kao kuhar većinu svog života".

To je privuklo pažnju novinarke Gawkera koja se ozbiljno pozabavila ovim odgovorom i zaključila da Cooper nikako nije mogao raditi kao kuhar "većinu svog života" jer danas ima 40 godina, a posljednjih 14 godina je glumac.

"Je li kao kuhar radio od 12 do 33? Je li rođen kao kuhar i odlučio otići u mirovinu sredinom dvadesetih? Radi li u ovom trenutku kao kuhar? Prijatelju, jesi li mislio da te nećemo uhvatiti?", zapitala se novinarka Kelly Conaboy u jednom od najbesmislenijih članaka ikad.

"Kad sam imao 15 godina radio sam kao pomoćnik u jednom grčkom restoranu, a nakon toga kao kuhar tijekom studiranja. Moja mama je Talijanka pa sam odrastao kuhajući sa svojom bakom", objasnio je Cooper, ali to nije zadovoljilo novinarku koja je zaključila da je većina života u najboljem slučaju četiri godine i godina dana kao pomoćni kuhar.

Page Six/Hot.hr

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali