LANA JURČEVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU LICA BEZ PUDERA: / 'Kakav dokaz što nam radi hrana...'

'Ovo je bilo 24 sata nakon što sam sletjela u Los Angeles, kad sam išla snimati pjesmu prije nešto više od godinu dana. Put, avion, hrana u avionu, hrana u Americi. I baaaaam!

14.8.2020.
8:42
Instagram/Lana Jurčević
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je nedavno objavila fotografiju na kojoj je skrenula pozornost na celulit, Lana Jurčević sada je na Instagramu pokazala lice s bubuljicama. U opisu je otkrila da je fotka nastala tijekom putovanja u Ameriku.

"Kopam po mobitelu i nađem ovu sliku. Kakav dokaz što nam radi hrana i dokaz kad nam organizam doživi neku promjenu, kako sve izbija na površinu. Ovo je bilo 24 sata nakon što sam sletjela u Los Angeles, kad sam išla snimati pjesmu prije nešto više od godinu dana. Put, avion, hrana u avionu, hrana u Americi. I baaaaam!", započela je svoju objavu.

"Druga strana je bila gora. Znate što je bilo najsmješnije od svega? Što sam se ja osjećala posebno. Nisam ni puder htjela stavljati, ni skrivati to. Iz nekog čudnog razloga, bila sam si fora. Dal je to moguće? Ponosno sam okolo hodala", napisala je na svom profilu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali