DOSADILO JOJ LAŽNO SAVRŠENSTVO / Lana Jurčević ne srami se svog tijela: 'Svugdje sam se malo upufastila i baš se dobro osjećam'

Pjevačica i vlasnica kozmetičkog brenda nedavno je stala na čelo hrvatskog body positivity pokreta

20.7.2021.
23:22
Instagram/Lana Jurčević
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lana Jurčević je za potrebe promocije nove ljetne kampanje njezina brenda prirodne kozmetike okupila stvarne žene pod sloganom "stvarna ja".

"Da, treba biti zdrav, brinuti se o svojem tijelu, ali na kraju krajeva što žene prolaze i tijekom trudnoće, i hormonalne promjene, i stresove koji na nas utječu fizički", poručila je pjevačica i poduzetnica za INMagazin.

Nedavno se našla na meti zlih jezika koji su joj poručili da se udebljala tijekom lockdowna, a Lana je nakon toga stala na čelo hrvatskog body positivity pokreta. Objavila je iznimno popularni video u kojem je pokazala salo i srednji prst hejterima.

"E, pa tu je fakat krenula ogromna lavina, više od dva milijuna pregleda na tom videu. Ja sam valjda tisuće i tisuće poruka dobivala od žena, što starijih, što mlađih. To je bila moja poanta - poslati ženama poruku: 'Nemojte se zamarati, ne dajte da vas netko stavi u kalup, mi smo upravo to – nesavršene' - objasnila je pjevačica za INMagazin.

Dečko ne škrtari s komplimentima

Dodaje kako je time dobila potvrdu da je najljepše biti iskren i onakav kakav jesi, a ne opterećivati se filterima i nametnutim standardima ljepote.

"Svugdje sam se malo upufastila, svugdje, i baš se nekako dobro osjećam. Iskreno, smiješno mi je komentirati 4, 5 kila. Meni bi bilo draže da sam tu sjela s 15 kila više pa da imam konkretno o tome reći, da kažem - žene nemojte se brinuti, ne dajte da vas netko kritizira", izjavila je Lana.

Zahvalna je i što njezin dečko Filip Kratofil ne škrtari s komplimentima.

"Na njemu hvala Bogu, da pokucam u drvo, u svim fazama. On uvijek nađe kompliment, i u mojim lošim danima, i u boljima. To je isto dosta važno", zaključila je pjevačica.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali