Play ponuda

KRAJ ŠUTNJE: / Monika Kravić prvi put javno progovorila o krahu braka s Mamićem

Image

Monika Mamić po prvi je puta javno progovorila o kraju svog braka s Marijem Mamićem.

16.12.2016.
19:40
Play ponuda

Bivša voditeljica Monika Kravić 2008. se udala za Marija Mamića, nogometnog menadžera i sina kontroverznog Zdravka Mamića, a sada je po prvi put za RTL progovorila o njihovom propalom braku, za čiji je raspad navodno kriva Mamićeva veza s pokćerkom Ljube Jurčića, Tijom Jurčić.

Monika je ponosno digla glavu, prihvatila situaciju i realno pogledala život oko sebe.

Image
PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON KRAHA BRAKA: /

Monika Kravić Mamić nije skidala osmijeh s lica

Image
PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON KRAHA BRAKA: /

Monika Kravić Mamić nije skidala osmijeh s lica

"Sretna sam, ne znam zašto ne bih bila sretna", jednostavno je odgovorila i dodala: "Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca i eto. To je meni sasvim dovoljno."

Iako se neke situacije nisu dogodile onako kako se tradicionalno odgojena Monika nadala, nikome ništa ne zamjera. Medijski napisi kako njezin uskoro bivši suprug u svojem životu već ima novu ženu i kako se baš zbog toga rastaju nisu je uznemirili.

"Ne čitam nikad o sebi ništa", kaže lijepa Monika.

Ljubavi nije zatvorila vrata, ali trenutačno se ne vidi u vezi. No, sigurna je da će se i to jednog dana promijeniti. "Ljubav je jedino ono što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav i žrtva, ljubav su i leptirići. Ljubav ima mjesta i kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu", priznaje Monika.

Play ponuda
Play ponuda