Play ponuda

KRAJ ROMANSE: / Prekinuli Ante Gotovac i dvostruko mlađa manekenka, navodno je svemu presudila udaljenost

Image
Foto: Facebook/Ante Gotovac/Instagram/Medina Pašić

Ante je mlađahnu manekenku upoznao preko društvenih mreža, a privuklo ga je to što nije 'djevojka lakog morala'

8.11.2020.
20:37
Facebook/Ante Gotovac/Instagram/Medina Pašić
Play ponuda

Možda se posljednjih godina smirio, no bivša reality zvijezda Ante Gotovac i dalje plijeni pozornost svojim ljubavnim životom.

Naime, nekoliko mjeseci ljubovao je s dvostruko mlađom manekenkom Medinom Pašić, a njihovoj je kratkoj vezi navodno došao kraj, pišu 24sata. Manekenka je rodom iz Bosne iz Hercegovine i posljednjih godina snima reklame i editorijale u Istanbulu.

Image
ANTE GOTOVAC LJUBI 25 GODINA MLAĐU MANEKENKU: /

Dosta mu je sponzoruša; 'Ona je normalna djevojka neupitna morala'

Image
ANTE GOTOVAC LJUBI 25 GODINA MLAĐU MANEKENKU: /

Dosta mu je sponzoruša; 'Ona je normalna djevojka neupitna morala'

Medina i Ante upoznali su se preko društvenih mreža, a on se odmah počeo raspitivati o njoj. Naime, Gotovcu su nakon godina tulumarenja dosadile sponzoruše pa se htio uvjeriti da Medina nije djevojka lakog morala.

Manekenka ga je ubrzo posjetila u Zemunu, gdje Ante već godinama živi. Proveli su romantični vikend, a izlazili su u najbolje restorane i kavane.

Nakon idiličnog vikenda Medina se morala vratiti poslovnim obvezama u Istanbulu. Kako pišu 24sata, Gotovac je počeo gubiti interes kako je vrijeme prolazilo, a teško mu je bilo održavati vezu na daljinu. "Obaveza mi je to", navodno je rekao prijateljima.

Turbulentan ljubavni život

Inače, 50-godišnji Ante je zadnju djevojku Nađu (25) ostavio jer mu je veza postala naporna i nije htio da ga itko gnjavi i sputava.

U Srbiji je započeo novi život jer su ga u Zagrebu razočarali bivši prijatelji koji su mu okrenuli leđa nakon razvoda od Simone. Ubrzo je upoznao Beograđanku Jelenu Miljuš s kojom se oženio. No, sreća je bila kratkoga vijeka jer su se razveli već nakon osam mjeseci, što je Antin treći propali brak.

Play ponuda
Play ponuda