Play ponuda

Kod Sevke se klopa k'o na kraljevskom vjenčanju

shimmer fallback

Otkriveni su detalji s proslave Severinina 39.

18.5.2011.
11:24
Play ponuda

Jelo se, piše Story, od šunke pečene u kruhu, preko dalmatinskog pršuta na dinji, slavonskog kulena, carpaccia od juneće pisanice na rukoli s parmezanom, salate od hobotnice, jastoga Bellevue, fuža sa šparogama i pršutom, zapečenih zagorskih štrukli, malih palačinki od mrkve, purećih medaljona u umaku od finih trava, pa sve do dalmatinske pašticade, janjetine s ražnja te raznovrsnih kolača.

Kao prava domaćica zabave, Severina je na ulazu dočekivala goste, fotografirala se s njima i svakog ponaosob upoznavala s Milanom, koji je cijelo vrijeme bio uz nju i sa svakim od uzvanika pri upoznavanju razmijenio nekoliko riječi.

arti-201105150293006Među 150-ak gostiju našli su se slikar Dimitrije Popović i njegova supruga Jagoda, teatrologinja Mani Gotovac, profesor na Fakultetu političkih znanosti Dražen Lalić, profesor književnosti Velimir Visković, pjevačica Jasna Zlokić, vlasnik diskografske kuće Dallas Records Goran Lisica Fox, redatelj Tomaž Pandur, Miroslav Lilić i drugi.

Do 22 sata uživali su uz Cubismo i Ricarda Luquea, a kasnije su se mikrofona uz slavljenicu ulovili Petar Grašo, Haris Džinović, Joško Čagalj Jole, Leo, Marijana Batinić, Marija Borić… Slavljenica je otpjevala Gas, gas, Štiklu i Tridesete, a za vrijeme dueta Kaliopi i Harisa x svi prisutni pali su na koljena.

Zaboravila na rođendansku želju

'Umjesto svjećica, podvalili su mi petarde koje se ne gase kad puhneš u njih, tako da sam bila samo usredotočena na nenormalno puhanje koje nije napravilo ništa... i u tome sam i želju zaboravila', otkrila je slavljenica.

Severina se, opuštena i razdragana, cijelu večer držala plesnog podija, gdje je razmjenivala nježne zagrljaje i poljupce sa svojim zaručnikom Milanom. Kad mu nije bila u naručju, Milan Popović pratio ju je pogledom punim ponosa i ljubavi. Iako je bio okružen većinom Severininim prijateljima koje je tek upoznao, djelovao je opušteno i sretno.

'On vam je sretan kad sam ja sretna i voli sve moje prijatelje... i oni njega. Bila je to divna, vesela večer na kojoj su svi samo plesali, uživali i smijali se', prokomentirala je za Story slavljenica, čija je zabava trajala do zore. Koliko su se gosti opustili govori i to što je PR stručnjak Ranko Vučinić slomio nogu plešući, a velik se dio gostiju idućeg dana oporavljao, što od upale mišića uzrokovane plesom, što od mamurluka.

Severinu je te večeri najviše ganulo to što su njezini prijatelji pjevali s njom i za nju, a brojne darove koje je dobila odmatala je dva dana. 'Svi su mi srcu dragi. Dobila sam i puno dobrih i zanimljivih knjiga. Svima duboko zahvaljujem', kazala je Sevka, a osvrnula se i na Milanov poklon.

'Već mi je poklonio sebe tako da stvarno nije trebao organizirati ovaj rođendan. A što ću kad voli... volim i ja', našalila se Severina, koja ima podijeljene osjećaje na tridesete.

'U njima sam proživjela ne nekoliko godina, nego nekoliko života. Bile su slavne i suzne, tako da se ponekad osjećam kao da već imam 90... Ali, važnije je da ne izgledam kao da imam 90. No, ništa ne bih mijenjala, čak ni onda kad mi je srce nekoliko puta zatajilo... U njima sam preboljela sijaset ružnih situacija i ljudi, čak sam i samu sebe preboljela', kaže pjevačica koju ne brine ulazak u četrdesete.

'Četrdeseta? A kao da su me jučer primali u pionire!', kazala je.

Vezani članci:

arti-201105150293006 arti-201105120919006 arti-201105070277006

Play ponuda
Play ponuda