Play ponuda

KIM KARDASHIAN OBJAVILA FOTKU IZ OSNOVNE ŠKOLE: / 'Tko ovako izgleda s 12 godina? Izgledaš kao odrasla žena'

Image
Foto: Instagram/ Kim Kardashian

Čini se da je slavna starleta odmalena plijenila pozornost svojim izgledom, no da je ovdje imala 13, stvarno je nevjerojatno

20.9.2018.
20:43
Instagram/ Kim Kardashian
Play ponuda

Kim Kardashian na svom je Instagramu objavila fotografiju kojom je potvrdila da se uvijek nečime isticala. Sada su to obline dotjerane estetskim operacijama, a nekoć su bile vrtoglave potpetice i vatreni ruž koje je počela nositi već u sedmom razredu.

Riječ je o fotografiji na kojoj Kim ima 12 godina. Ono što je izazvalo šok i nevjericu među njezinim fanovima je činjenica da je s 12 izgledala kao da joj je najmanje 20. Na fotki ima štikle, minicu, a nazire se i dekolte. Cijeli outfit je zaokružila crvenim ružem.

Image
KIM KARDASHIAN SE NAGUZILA U MINIJATURNIM TANGAMA: /

Skinula je par kilograma, ali stražnjica joj je i dalje bomba

Image
KIM KARDASHIAN SE NAGUZILA U MINIJATURNIM TANGAMA: /

Skinula je par kilograma, ali stražnjica joj je i dalje bomba

Komentari su bili raznoliki, ali većina se ipak složila da je Kim izgledala fantastično. "Ikona", "Uvijek predivna", "Da sam bar ja tako izgledala u sedmom razredu", "Ja sam se u to vrijeme još uvijek igrala s barbikama", glasili su neki od njih.

Ipak, među fanovima bilo je i onih koji su mislili da Kim izgleda prezrelo za svoje godine. "Izgledaš kao studentica", "Izgledaš starije od mene, a ja imam 20", "Ja sam u sedmom razredu nosila plavo sjenilo i narukvice", komentirali su pratitelji.

Netko je usporedio starletin izgled nekad i sad: "Tad si bila lijepa jer si bila prirodna, ali sad, sa svim tim operacijama..."

Doista, izgled Kim Kardashian nekoć i sad neusporediv je:

Play ponuda
Play ponuda