KERUM DOBRA SRCA: / Spasio deložiranu bivšu ženu Miše Kovača: 'Radim kod njega u restoranu, dobar je čovjek...'

Željko Kerum odlučio je pomoći bivšoj supruzi poznatog pjevača Miše Kovača.

26.4.2017.
9:14
PIXSELL/ Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bivša supruga pjevača Miše Kovača i nekadašnja Miss Jugoslavije, Anita Kovač, u veljači je doživjela deložaciju iz kuće u Tribunju, a sada živi kod majke podstanarke u Splitu. Prije nekoliko dana nazvao ju je Željko Kerum i pitao treba li joj posao.

"Rekla sam naravno da treba. Nazvao me u srijedu. Sutradan sam već počela raditi", rekla je Anita za 24 sata. Kerum ju je zaposlio u svojem restoranu u splitskoj Lori, a za nekoliko će je dana prebaciti u svoj hotel.

'NAŠE NASILJE I VAŠE NASILJE': Na prosvjed uoči večerašnje izvedbe predstave Olivera Frljića stigao je i Željko Kerum

"Trenutačno kod Keruma radim u kuhinji, nadgledam sve. Odlično mi je, dapače, super mi je. Fala Bogu, moram se snaći uz Božju pomoć. Kerum je jako dobar čovjek. Voli pomagati ljudima koji su u neprilici. Stvarno je krasan čovjek. Normalan i divan. Radim evo četvrti dan. Imam iskustva u tome jer sam imala pizzeriju. Radim sve što treba", priznala je Anita, a Kerum joj uzvraća komplimente.

"Ona je divna žena. Sjećam je se još iz mladosti, dok je bila Miss Jugoslavije i kad se udala za Mišu Kovača. Pomognem ljudima kad god mogu, pa je tako i bilo i ovaj put. Zamolio me je moj kolega Damir Karaman jer ju je sreo u gradu. Mislim da je to normalno i da bi to svatko učinio", rekao je Kerum za 24 sata i dodao: "Čuo sam samo da je u nevolji, da joj hitno treba posao, pa sam je pridružio ekipi u Lora Grillu. Tamo imam desetak zaposlenih divnih ljudi."

Anitin partner Vinko Gulin i ona doživjeli su šok kad su morali u roku 20 minuta napustiti kuću u Tribunju, koja je sagrađena dok je Anita još bila u braku s Mišom. Vinko i Anita upoznali su se kad je on kao pizza majstor došao raditi u njezin restoran koji je tada vodila.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali