POŽALILA SE / Kate Middleton razočarala djecu kada su je pitala za autogram, otkrila je i bizaran razlog zbog čega ih je odbila

Image
Foto: Profimedia

Kate Middleton snimljena je kako pristojno odbija potpisati autogram djeci s kojom se družila na organiziranom dječjem pikniku

24.5.2023.
12:15
Profimedia
Play logo

Britanska princeza Kate Middleton mora se strogo držati protokola, zakona kraljevskog dvora i ponašanja, a da je tako, pokazala je i tijekom posjeta sajmu cvijeća u Chelseaju.

Nije ona kriva, kriva su pravila

Kate je snimljena je kako pristojno odbija potpisati autogram za koji su je zamolila djeca koja su se tamo našla i s kojom se družila na organiziranom dječjem pikniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrtu Kraljevskog entomološkog društva pridružila se učenicima Osnovne škole crkve Svete Marije koji su između ostalog crtali cvijeće i kukce, a neki od njih zamolili su je da im se potpiše na crteže.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Ne smijem napisati svoje ime, ali znam crtati", ljubazno im je odgovorila Kate.

Nacrtala je potom cvijet za djevojčicu po imenu Ruby, drvo za njezinu prijateljicu i jezerce okruženo biljkama za treću djevojčicu. No znatiželjni mališani pitali su je zašto se ne smije potpisati, a ona im je tada dala odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RASKOŠNA HALJINA, RASKOŠNA NABILLA /

Francuska Kim Kardashian frapirala u Cannesu: Njena bež haljina s velikom kapuljačom i još većim dekolteom bila je glavna tema

"Moje je ime Catherine. Nije mi dopušteno pisati ga u potpisu, to je samo jedno od onih pravila", rekla im je Kate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju Daily Expressa, članovi kraljevske obitelji izbjegavaju potpisivanje autograma zbog opasnosti od krivotvorenja. No taj ih protokol ne sprječava da pokažu svoju volju za druženjem i povezivanjem s građanima.

Tako su i Kate i princ William u više navrata viđeni kako poziraju za selfije sa svojim obožavateljima, posebice tijekom posljednjih mjeseci, pokazujući svoju opuštenu stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo