KARMELA VUKOV COLIĆ KOMENTIRALA PRIČU O DORIS PINČIĆ I DISKRIMINACIJI NA HRT-U: / 'Meni je ovo, oprostite, glupo...'

Karmela smatra kako Ljiljana Vinković u startu nije trebala biti odabrana za vođenje emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'

13.5.2020.
19:32
Goran Stanzl/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Karmela Vukov Colić je potkraj 2018. godine otišla s Hrvatske Radiotelevizije na kojoj je provela 30 godina. Putem svog Facebooka komentirala je glasine kako je voditeljica Ljiljana Vinković nakon četiri godine vođenja HRT-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska" zamijenjena zbog dolaska Doris Pinčić Rogoznice.

Povodom toga, predsjednica Sindikata novinara Hrvatske Maja Sever zatražila je očitovanje od HRT-a jer već neko vrijeme s ekrana "nestaju" ženske osobe starije od 30 godina.

"Meni je ovo, oprostite, glupo. Ljiljana Vinković u startu nije trebala biti odabrana za vođenje emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. I to nema nikakve veze s dobi. Emisija je, ukratko, prekompleksna i ona se u njoj nije baš snašla (znate o čemu govorim, zar ne?). Doris Pinčić je draga, topla, pametna i djeluje kao dobar izbor. Uostalom, pa netko nas treba i zamijeniti! I mi smo na nečija mjesta došle...

Druga je stvar ako bi Doris, kao vanjsku suradnicu, po jednoj emisiji plaćali više nego što za cijeli mjesec plate, primjerice, stalno zaposlenu šminkericu HTV ili tonca na Hrvatskom radiju ili neku drugu voditeljicu... To bi onda bilo pitanje za postaviti... I bila bi diskriminacija. I to nema baš nikakve veze s Ljiljanom Vinković. Ali ima s vašim i mojim novcem", napisala je Karmela.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali