Chase je nedavno otkrila kako se s košarkašem spetljala početkom godine, nakon što joj je on rekao da je slobodan

Khloe Kardashian kontaktirala je najnoviju navodnu ljubavnicu svog zaručnika i serijskog preljubnika, košarkaša Tristana Thompsona. Naime, model Sydney Chase sama je objavila screenshotove prepiske s reality zvijezdom.

"Hej Sydney, Khloe je. Cijenila bih kada bismo mogle razgovarati u povjerenju", poručila joj je Khloe.

Podsjetimo, Chase je nedavno otkrila da se s Thompsonom spetljala u siječnju, nakon što joj je on izričito rekao da je slobodan.

"Rekao mi je da više nije u vezi pa sam pristala. Razgovarali smo, družili se nekoliko puta, izlazili, sve. Onda sam saznala da je u vezi pa sam ga ostavila", izjavila je u podcastu 'No Jumper'.

Kasnije je otkrila da ju je Thompson posljednji put kontaktirao sredinom travnja, točnije dan nakon rođendana njegove kćerkice True koju je dobio s Khloe.

Nitko od aktera afere još se nije javno oglasio, a Sydney je dobila desetke tisuća novih pratitelja na Instagramu.

Inače, Thompson je u prošlosti prevario Kardashianku nekoliko puta, čak i dok je ona bila u osmom mjesecu trudnoće s njegovim djetetom. Oprostila mu je nevjere, ali ostavila ga je kada ju je prevario s obiteljskom prijateljicom Jordyn Woods.

U međuvremenu ju je košarkaš pokušavao pridobiti na sve načine. Iako malo tko vjeruje da je promijenio ćud, Khloe mu je još jednom oprostila te su se ljetos pomirili, a posljednjih tjedana neprestano se hvali ogromnim zaručničkim prstenom na društvenim mrežama.