Play ponuda

JESSICA SIMPSON OTVORILA DUŠU: / 'Bila sam seksualno zlostavljana kad sam imala šest godina'

Image
Foto: Profimedia

Jessica je opisala i kako joj je odlazak na terapiju pomogao da se suoči s traumama iz djetinjstva

22.1.2020.
21:41
Profimedia
Play ponuda

Pjevačica i glumica Jessica Simpson (39) napisala je autobiografiju pod nazivom "Open Book" u kojoj je opisala svoju borbu s alkoholom i tabletama te je otkrila da je kao djevojčica bila žrtva seksualnog zlostavljanja, piše CNN.

Jessica je, tvrdi, počela piti alkohol i tablete kako bi se suočila s boli koju su izazvale traume jer je bila seksualno zlostavljana kao djevojčica.

"Ubijala sam se sa svim pićima i tabletama", napisala je te dodala kako se u studenom 2017. napokon otrijeznila te da od tada više nije alkohol ni pogledala.

"Bilo mi je lako prestati piti. Bila sam bijesna na tu bocu jer sam se radi nje osjećala spokojnom i tupom", otkrila je.

shimmer fallback
shimmer fallback

'Osijećala sam se krivom'

Jessica je opisala i kako joj je odlazak na terapiju pomogao da se suoči s traumama iz djetinjstva.

"Kad sam imala šest godina dijelila sam krevet s kćeri obiteljskog prijatelja. Sve je počelo škakljanjem mojih leđa, a zatim bi se upustila u stvari koje su bile krajnje neugodne. Htjela sam to reći svojim roditeljima... Bila sam žrtva, ali sam se osjećala krivom", napisala je.

Kad je napunila 12 godina ipak je sve rekla svojim roditeljima, Tini i Joeu.

"Rekla sam ti da se nešto događa", povikala je tada njezina majka.

"Nikad više nismo boravili u kući prijatelja mojih roditelja, ali također nismo ni razgovarali o onome što sam im rekla", priznala je Jessica.

Play ponuda
Play ponuda