Pjevačici Jeleni Rozgi prethodna godina bila je iznimno naporna. Stres koji doživljava počeo joj je utjecati na zdravlje, a sve je ispričala u intervjuu za Gloriju.

"Danima prije osjećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio siječanj, a prethodna godina mi je bila iznimno naporna. Taj dan kad mi je dijagnosticirana tahikardija, srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti", rekla je Rozga.

Napadaj je imala u siječnju 2018. godine, no nakon toga nije imala većih problema. Tvrdi da joj je sad najvažnije da se što manje uzrujava, ne samo zbog srca, nego i štitnjače.

Uzima hormonsku terapiju

"Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osjećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu pjevati i plesati sa svojom publikom", kazala je pjevačica.

Zadnje tri godine je na terapiji beta blokatorima zbog srca te ima problema i sa štitnjačom. Uzima hormonsku terapiju, zbog koje svakoga jutra pije tablete, a probleme je otkrila 2006. godine.

"Budila sam se umorna, stalno sam osjećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam liječniku i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela piti lijekove, nekad je teško tako živjeti, nekad lakše", kaže Rozga za Gloriju. Zdravstveni problemi joj uvelike utječu na raspoloženje.

"Najgore mi je kad se dogodi dan kad imam snimanje, a ja sam potpuno natečena. Ne prepoznajem svoje ruke. Dobro, to je najmanje bitno jer ruke uvijek možeš sakriti, ali moji kapci, oči, usta... Potpuno znam biti neprepoznatljiva", zaključila je pjevačica.