Play ponuda

'MOŽDA ZVUČI ČUDNO...' / Poznata srpska pjevačica iznenadila izjavom: 'Iskreno, najbolje se osjećam kada sam gola'

Image
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL

Srpska folk pjevačica Goca Tržan je sve iznenadila iskrenom izjavom

3.12.2022.
14:57
Antonio Ahel/PIXSELL
Play ponuda

Pjevačica Goca Tržan (48) vjeruje da svaka žena treba voditi računa o svom izgledu jer će se uvijek bolje osjećati kada dobro izgleda i kada je svojim odrazom u ogledalu zadovoljna.

Isticanje figure

Pjevačica je za medije ispričala o svom stilu: "Volim garderobu koja je ženstvena, ali neobično ženstvena, sofisticirana. Uvijek sam bila sklona eksperimentiranju kada su modni stilovi u pitanju, ali što sam starija, sklonija sam nositi ženstvenu klasiku jer mi se čini da je to stil koji ističe moju figuru i moju prirodu, ali i definira me na najbolji mogući način."

"Pratiti modne stilove i uklapati se u nešto što je propisano modnim časopisima potpuno je nepotrebno. Mislim da je filozofija nošenja garderobe koja je po svaku cijenu ista kao u modnim časopisima potpuno bezveze, ima smisla samo ako želite provjeriti koji model cipela ili kroj je u trendu", objasnila je pjevačica.

Najbolje se osjeća gola

Zatim je priznala u kojem stanju se najbolje osjeća: "Iskreno, ja se najbolje osjećam kada sam gola! Možda zvuči čudno, ali je tako. A od garderobe mislim da mi najbolje stoje kratke suknje i haljine. Marke mi uopće nisu bitne, volim garderobu s koje ne vise etikete jer mi je to neukusno vidjeti. Više volim garderobu koja ima dobru foru, da nije jako skupa, da se može lako promijeniti i da mi ne bude žao iznositi ju jer je kod mene problem što ja ne mogu kupim jednu stvar i imati ju zauvijek."

Image
NEKI SU GOLI, A NEKI SAMO 'GOOFY' /

Iskopali smo najviralnije objave slavnih: Doznajte tko se usudio skinuti sve sa sebe, a tko je bio glavni pajac

Image
NEKI SU GOLI, A NEKI SAMO 'GOOFY' /

Iskopali smo najviralnije objave slavnih: Doznajte tko se usudio skinuti sve sa sebe, a tko je bio glavni pajac

Dok garderobu koja čini njezin svakodnevni stil bira sama, kada je scenski izgled u pitanju, pjevačica traži pomoć stilistice u koju ima puno povjerenja.

"Imam pomoć stilistice, ona je mlada žena, obrazovana, vrlo dobro zna o čemu priča kada me savjetuje i njoj potpuno vjerujem. Ta suradnja traje posljednje dvije godine", dodala je Tržan.

Play ponuda
Play ponuda