'ŽIVOT JE NEPREDVIDIV' / Jasmin Stavros u problemu: 'Sada bih dao sto Amerika da mogu sići s ove verande'

Nakon što se na Instagramu pojavila njegova fotka sa 'zdravom' nogom, fanovi su se zapitali radi li se o čudesnom oporavku

15.9.2021.
18:21
Dusko Jaramaz/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je na Instagram profilu Jasmina Stavrosa osvanula fotka na kojoj pjevač sjedi s ribičkim štapom uz obalu potoka, mnogi obožavatelji bili su zbunjeni.

Naime, u kolovozu je slomio petu, a na fotografiji nije bilo ni traga zavojima koje je, kako je otkrio za Jutarnji.hr, trebao nositi sve do svoga 67. rođendana, 1. studenog.

Novinarka Jutarnjeg pitala ga je radi li se o čudesnom oporavku, a legendarni Stavros je to porekao.

"Dogodio se Ljubo. Ljubo Šeperić, moj menadžer, koji me zafrkava jer zna da sam nemoćan i da će mi lako pobjeći sada kada sam na štakama", izjavio je pjevač, čiji se menadžer odlučio našaliti objavivši fotografiju iz bezbolnijih dana kada se mogao bez problema spustiti do obale.

"Ima, naravno, i boljih slika, nastalih na Palagruži ili na mojim tajnim ribičkim poštama oko Korčule, gdje poziram s kašetama punim orada, ali Ljubo je, jasno, odabrao onu na kojoj sjedim praznih ruku", dodao je Stavros.

S verande promatra turiste

Pjevač liječi slomljenu nogu u svojoj kući u Prigradici na Korčuli, a baš kao u svojoj pjesmi "Dao bih sto Amerika", dane krati na verandi.

"Do mora se ne spuštam jer me strah da se ne razbijem po skalama. Dane provodim na verandi. Sa svoje osmatračnice brojim turiste, gledam ljude kako idu preko dana na kupanje, a pod večer u ribe. Ja mora ove godine više neću okusiti zbog slomljene pete, ali mi sinovi svakog dana na verandu nose sić u kojem točam bolesnu nogu", izjavio je za Jutarnji.hr.

"Život je nepredvidiv. Sada bih dao sto Amerika da bez štake mogu sići s te iste verande", zaključio je Stavros.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali