'Izađem s nekim na kavu i već sam trudna'

Tatjana Jurić nedavno je napunila 30. godina i iz temelja promijenila svoj privatni i poslovni život.

16.11.2012.
11:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zbog svog zvjezdanog statusa Tatjana živi po povećalom javnosti. Iako kaže da se na takav pritisak medija već naviknula, pomalo joj smeta što ponekad ne može s nekim izaći a da ju se već ne stavlja pred oltar.

'Izađem s nekim prvi put na kavu, još nije ni pala prva pusa, a već čitam o zarukama, trudnoći i svadbi. Pokušavam to ignorirati koliko god mogu. Pomalo je suludo kada nepoznatim ljudima morate polagati račune o stvarima koje se tiču samo vas i vašeg odabranika. Komentirati odnos koji je tek počeo u najmanju je ruku smiješno, no mediji imaju neke svoje zakonitosti i neka im bude.', izjavila je za StudioTatjana Jurić.

Tako su se mediji upetljali i u ljubavnu vezu nje i glumca Ivana Hercega: 'Medijsko praćenje naše priče možda nam je otežalo samo utoliko što se pisalo o stvarima koje se među nama još nisu bile dogodile.'

No, u životu lijepe Tatjane Herceg je prošlost. Njegovo je mjesto zauzeo Dario Periškić s kojim je voditeljica presretna. 'Naše se životne priče, u nekim sitnicama, isprepliću već dulje od pet godina… Jednostavno imam dojam da sam točno tamo gdje trebam biti i to mi je zasad dovoljno'.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali