IZABELA MARTINOVIĆ OKRENULA PLOČU: / 'Ništa ne može narušiti ljubav između sestre i mene'

Izabela je bila zatečena viješću da se Danijela u molitvama dotakla njezine bolesti, no odlučila je da neće zahladiti odnos

11.12.2018.
14:50
PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon prvotne iznenađenosti što je Danijela u samostanu sv. Frane u Zadru javno progovorila o njezinoj bolesti, izgleda da je Izabela Martinović odlučila da to neće narušiti njihov odnos. "Ništa ne može narušiti ni poremetiti ljubav moje sestre i mene. Danijela zna koliko je beskrajno volim kao i ona mene a ovo pišem da to znate svi Vi koji čitajući članke možda pomislite drugačije", rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

DANIJELA MARTINOVIĆ IZAZVALA STRKU: Održala duhovno predavanje čijom je tematikom zatekla i franjevce, Crkva se sada ograđuje

Podsjetimo, Danijela je prošlog petka u Zadru održala predavanje u kojemu je spomenula borbu s karcinomom svoje sestre Izabele. Nju je vijest o tome prilično šokirala. "Što pametno reći na sve to? Nemam pojma, ništa nisam znala tome niti smo Danijela i ja bile u ikakvom dogovoru. Nisam znala da će pričati o toj temi niti sam znala tko organizira predavanje. Znam samo da sam izbjegavala javno govoriti o svojoj nekadašnjoj bolesti", rekla je Izabela.

Danijela je priznala da je to teško razdoblje prebrodila uz pomoć vjere. Poručila je da su njezine namjere dobre te da svojom pričom želi nadahnuti druge.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali