Play ponuda

ZAVIDNA LINIJA / Ivanku Trump do sada ste viđali u elegantnim haljinama, no pogledajte kako joj dobro stoje crne tajice za trening

Image

Ivanka i u 41. godini ima zavidnu liniju na kojoj bi joj pozavidjele i duplo mlađe djevojke

1.12.2022.
19:10
Play ponuda

Najstariju kći Donalda Trumpa paparazzi su "uhvatili" dok je dolazila u svoju najdražu teretanu u Miamiju. Iako ste Ivanku Trump navikli gledati u elegantnim haljinama i poslovnim odijelima, morate priznati da joj je linija savršena i u kombinaciji za trening.

shimmer fallback
shimmer fallback

Nosila je crne tajice i kratku crnu majicu te je obukla tamne tenisice. Podsjetimo, 41-godišnja Ivanka odlučila je ne sudjelovati u predsjedničkoj kampanji oca Donalda Trumpa jer se u potpunosti odlučila posvetiti svojoj obitelji.

Image
SKANDAL NA SUMMITU NAJMOĆNIJIH LJUDI SVIJETA: /

'Zašto Ivanka Trump sjedi tamo? Koje su joj kvalifikacije? Tko je glasovao za nju?'

Ivanka je nekoć obnašala dužnost Trumpove savjetnice u Bijeloj kući, a sada je tamošnjim medijima dala službenu izjavu u kojoj iznosi da će oca i dalje podržavati, ali iz udobnosti svoga doma.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Volim svog oca jako, ali ovoga puta odlučila sam na prvo mjesto staviti svoju djecu i svoj privatni, obiteljski život. Svog ću oca uvijek voljeti i podržavati, no od sada će to biti izvan političke arene"., poručila je Ivanka.

Play ponuda
Play ponuda