IVAN SKORIN NOVI JE UREDNIK I REPORTER 'RTL DIREKTA': / 'Smatram da moje kvalitete tu mogu doći do punog izražaja...'

Svoju novinarsku karijeru započeo je 2007. godine, nakon završetka Fakulteta političkih znanosti te usavršavanja na Kent State Universityju u Ohiju

19.3.2020.
10:12
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ivan Skorin, dugogodišnji televizijski novinar i urednik, priključuje se informativnom timu RTL-a na mjestu urednika i reportera emisije „RTL Direkt“. Ivan se, zapravo, vraća na RTL, gdje je radio od 2013. do kraja 2017., nakon čega je prešao na N1.

'Emisija o kojoj se najviše priča'

„Tko god je radio na RTL-u, zna koliko je tu super atmosfera tako da mogu reći da mi je RTL na neki način uvijek u srcu. Pratio sam rad informativnog programa u posljednje dvije godine i sviđa mi se kako rade, iako moram zahvaliti N1 na svemu naučenom u proteklom periodu. No s obzirom na tip vijesti kao i način na koje ih donosi ekipa „RTL Direkta“, smatram da moje kvalitete tu mogu doći do punog izražaja. Vjerujem da sam spreman za tu vrstu izazova i potrudit ću se dati sve od sebe jer je „Direkt“ definitivno informativna emisija o kojoj se najviše priča“, poručuje Skorin.

Usavršavanje u SAD-u

Svoju novinarsku karijeru započeo je 2007. godine, nakon završetka Fakulteta političkih znanosti te usavršavanja na Kent State Universityju u Ohiju. Tijekom svog novinarskog rada pratio je razne teme, od crne kronike do pravosuđa i politike. Uz novinarstvo, bavi se i filmskim scenarijima, a njegov dokumentarac o prvim danima izbjegličke krize u Hrvatskoj 2016. godine Hrvatsko novinarsko društvo nagradilo je u kategoriji najboljeg snimateljskog rada.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Pandora Aroma Difuzer za raspršivanje eteričnih ulja
458kn539kn
Raspršuje vaša omiljena eterična ulja te mijenja boju.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali