Play ponuda

LUDO SE PROVELA / Iva Todorić tulumarila u ekskluzivnom beogradskom klubu u kojem se stol čeka mjesecima, veselo je pjevala 'Bella Ciao'

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Kći Ivice Todorića za razuzdani provod u glavnom gradu Srbije odabrala je košulju čija se cijena kreće oko 8000 kuna

21.9.2021.
21:25
Screenshot/Instagram
Play ponuda

Iva Todorić prošlog se vikenda s prijateljicama zabavljala u ekskluzivnom beogradskom cabaret klubu, gdje se mjesto za stolom čeka mjesecima.

Fotografije i snimke ludog provoda objavile su na društvenim mrežama. Vesele prijateljice plesale su i pjevale talijansku protestnu pjesmu "Bella ciao" koju je dodatno popularizirala serija "La Casa de Papel".

"U srculence obučena, okružena predivnim ljudima, po ne znam koji put nakon provedene lude noći zaključujem... ima jedan grad... nema mu zamjene", napisala je 45-godišnja poduzetnica uz fotke na kojima nosi košulju s potpisom brenda Dolce&Gabbana, čija se cijena kreće oko 8000 kuna.

Ivu i Beograd povezuje više od dobrih provoda. Naime, prije nekoliko mjeseci srce joj je zarobio desetak godina mlađi Beograđanin Nikola, s kojim je pozirala na nekoliko fotki tijekom zajedničkog ljetovanja. Međutim, dečkov identitet Iva vješto krije i preko njegovog lica na fotografijama uvijek stavlja emotikon srca.

Play ponuda
Play ponuda