Play ponuda

KOJA CARICA! / Iva Grgurić se pohvalila novim grudima, pa ju zasuli kritikama: Starleta hejtere utišala jednim potezom

Image
Foto: Instagram/Iva Grgurić

Iva Grgurić se proslavila nakon pobjede u 'Zadruzi' te je tada dobila i nagradu od 50.000 eura

23.5.2022.
17:30
Instagram/Iva Grgurić
Play ponuda

Hrvatska starleta i pobjednica srpskog reality showa "Zadruga" Iva Grgurić na Instagramu je otkrila da je napravila novu estetsku operaciju. Ona je, naime, povećala grudi, no nisu svi njeni pratitelji oduševljeni rezultatom.

Image

Iva Grgurić

Image

Iva Grgurić

Iva je podijelila video na kojem je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu s dekolteom do pupka koji je jedva obuzdao njene nikad veće grudi.

Ivu su fanovi nagradili s mnoštvom lakova i komplimenata, no našlo se i onih koji su je iskritizirali zbog novih grudi.

Obrisala je komentare

"Više nemaš jednu nego dvije", "Spojile ti se grudi", "Unakazila si se", "Prezgodna si, ali grudi izgledaju grozno", "Šta je s grudima?", komentirali su.

Iva je nakon toga obrisala komplimente i kritike koje je dobila za svoj video te je zabranila daljnje komentiranje.

Podsjetimo, Iva se proslavila nakon pobjede u "Zadruzi" te je tada dobila i nagradu od 50.000 eura. Ona je nedavno u intervjuu za Informer otkrila voli li više starije ili mlađe muškarce.

"U ljubavi nema pravila. Energija između partnera je važnija od godina. Ipak, kroz život sam uvijek birala starije muškarce. Važno mi je da je partner dominantan, jer sam i ja takva, a klinci su nezreli. Ulazila sam u veze s onima koji su bili baš dosta stariji od mene. Onda sam upoznala muškarca koji je samo malo stariji od mene, a bolji od svih s kojima sam bila", kazala je Iva.

Play ponuda
Play ponuda