Play ponuda

'IT'S OK!': Naša najljepša misica Fani Čapalija vraća se na modnu scenu

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Čapalija je prije 23 godine osvojila četvrto mjesto na izboru za Miss svijeta. No, nakon ovog odličnog uspjeha, Fani nije nastavila graditi manekensku karijeru.

9.12.2016.
15:17
Ivo Čagalj/PIXSELL
Play ponuda

Fani Čapalija, po mnogima najljepša Hrvatica ikad te jedina koja je osvojila titulu najljepše Europljanke, vraća se na modnu scenu. Splitska dizajnerica Monika Sablić nazvala je svoju novu kolekciju upravo po slavnoj Fani, koja je 2011. za njenu kolekciju rekla "It's OK!" i sve nasmijala.

Fani je 1993. godine na izboru za Miss svijeta osvojila izvrsno četvrto mjesto, a upravo je tada i 'nastala' njena čuvena izjava. To je, naime, bio njezin odgovor na pitanje članice žirija što misli o natjecanju u kupaćim kostimima. Fani se prvo zbunila i zatražila pomoć voditelja showa Piercea Brosnana, koji joj je ponovio pitanje, a zatim je samouvjereno odgovorila: "It's OK!".

Iako je nakon odličnog plasmana na izboru za Miss svijeta imala imala priliku stati uz bok slavnim supermodelima, takozvanoj 'velikoj šestorki', Claudiji Schiffer, Cindy Crawford, Lindi Evangelisti, Naomi Campbell, Christy Turlington i Kate Moss, nikad nije ostvarila zamjetnu manekensku karijeru.

"Nekako je taj moj zvjezdani trenutak prošao prebrzo. Nisam se ni snašla, a već sam bila zaboravljena", rekla je Čapalija prije dvije godine za Jutarnji.hr.

Nije joj bilo ni dvadeset godina kada se udala za sportaša Ivicu Mornara i povukla se iz javnog života. Njihov brak je trajao svega tri godine, a razveli su se 2001.

Iako je njena manekenska karijera zaboravljena, Fani povremeno zovu za neke modne kampanje, kao što je i ova Monike Sablić.

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Fani 2011. godine.

Play ponuda
Play ponuda