KONAČNO RIJEŠEN MISTERIJ? / Isplivali novi detalji o smrti Marylin Monroe, spominje se i Kennedy: 'Ubijena je jer je htjela svijetu reći o svemirskoj letjelici u Novom Meksiku'

Dr. Steven Greer kaže da ima razloge vjerovati da je Marilyn Monore ubijena jer je htjela ispričati svijetu o svemirskoj letjelici pronađenoj u Novom Meksiku

13.10.2021.
21:06
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Od smrti legendarne Marilyn Monroe prošlo je 59 godina, a prema službenim izvještajima obdukcije kao uzrok smrti navedeno je predoziranje barbituratom, vjerojatno uzrok samoubojstva.

Iako je filmska zvijezda godinama pokazivala znakove depresije i koristila sedative na recept, njena smrt je šokirala javnost. Marilyn Monore bila je blisko povezana s brojnim moćnim ljudima, pa i s predsjednikom Johnom F. Kennedyjem. Oko njene smrti kruže teorije, uključujući i mogućnost da ju je ubila CIA ili netko koga je poslao sam Kennedy. Drugi su mislili da ju je tadašnji državni tužilac Robert Kennedy ubio jer je imala inkriminirajuće dokaze protiv obitelji koji su mogli uništiti njihovu političku karijeru i dovesti do pravnih problema, ali postoji još jedna teorija iza njene prerane smrti koja se ističe iznad ostalih - ona koja uključuje otkrivanje.

Na osnovu strogo povjerljivog dokumenta uzetog iz trezora NSA, dr. Steven Greer kaže da ima razloge vjerovati da je Marilyn Monore ubijena jer je htjela ispričati svijetu o svemirskoj letjelici pronađenoj u Novom Meksiku.

Htjela je izaći u javnost s informacijom

Prema riječima doktora Greera, insajder s kojim je povezana bio joj je poslao kopiju ovog dokumenta koji je potpisao James Jesus Angleton, šef kontraobavještajne službe CIA-e od 1954. do 1975. godine.

Dokument opisuje i prisluškivanje Marilyn Monroe i detaljno opisuje njen razgovor s prijateljicom u New Yorku, u kojoj je ona navodno rekla da će održati konferenciju za medije kako bi otkrila što joj je predsjednik Kennedy rekao o "predmetima iz svemira pronađenim u Novom Meksiku" 1940-ih.

Doktor Greer je rekao da je čak razgovarao s jednim od Monroevih bliskih prijatelja u filmskoj industriji, glumcem i pjevačem Burlom Ivesom, koji je rekao da je uzrok njene smrti nije samoubojstvo, ali vjeruje da je to mogao biti vjerojatan scenarij.

Što je točno predsjednik Kennedy rekao Monroe i da bi joj svijet povjerovao da je izašla i sve to ispričala, ostaje tajna, piše Kurir.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali