ISLAM IM UNIŠTIO BRAK? / Tek je rodila, a Janet Jackson već se rastaje od oca svog djeteta zbog njegova ponašanja

Image
Foto: Instagram

Slavna pjevačica rodila je svoje prvo dijete prije samo tri mjeseca, a sada je fanove šokirala vijest o njezinu razvodu.

10.4.2017.
9:15
Instagram
Play logo

U siječnju se činilo da su se slavnoj pjevačici Janet Jackson konačno zvijezde posložile. U 50. godini života rodila je sinčića Eissa, a njezin brak s katarskim biznismenom Wissamom Al Manom činio se savršenim.

No ipak je sve to bilo daleko od savršenstva. Samo tri mjeseca nakon rođenja djeteta, Janet se rastaje od katarskog biznismena, s kojim je u braku od 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEKAD JE POKAZIVALA BRADAVICU, A DANAS HODA POKRIVENA: /

Janet Jackson prešla na islam?

Image
NEKAD JE POKAZIVALA BRADAVICU, A DANAS HODA POKRIVENA: /

Janet Jackson prešla na islam?

Njihove različite vjere i kulture navodno su imale velik utjecaj na odluku o razvodu braka, a stanje se pogoršalo nakon rođenja sina jer su imali različite poglede u vezi odgoja. Od rođenja djeteta ono nikada nije viđeno u javnosti, a Janet je navodno dobila zabranu napuštanja kuće dok doji. Pjevačica će sada ostati u Londonu i brinuti se o Eissi, a Wissam se vraća svom biznisu u New Yorku i Kataru.

"Oboje su zauzeti mnogobrojnim obavezama, ali odlučni su u tome da svome sinu budu dobri roditelji, makar živjeli odvojeno", rekao je izvor blizak paru te dodao: "Janet je smetalo to što ju je on počeo previše kontrolirati tijekom trudnoće. Već mu je bila dozvolila da joj diktira kako i kada će se pojavljivati u javnosti i na koncertima. To ju je izluđivalo te je imala osjećaj da zbog njega gubi svoje obožavatelje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevačica se tako počela drugačije oblačiti za nastupe, odbila je izvoditi određene koreografije, a obožavatelji su primijetili i da je na svom novom albumu 'Unbreakable' izbacila riječ 'seks'. Neki od najvjernijih fanova izradili su plakate s njezinom slikom uz opis 'Traži se nestala osoba' te na taj način poručili što misle o drastičnim promjenama ponašanja svoje omiljene pjevačice.

Iako još nijedno od njih nije podnijelo službeni zahtjev za razvod, čeka ih složena brakorazvodna parnica. Naime, bogatstvo Al Mana procjenjuje se na čak 800 milijuna funti, a upravo bi ono moglo biti predmet spoticanja u dogovoru oko podjele imovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo