POSVETA SINU / Ingrid Divković objavila dirljivu poruku za Majčin dan: 'Moj čudesni dječače...'

Image
Foto: Screenshot/Instagram/Ingrid Divković

Danas se slavi Majčin dan, a spisateljica Ingrid Divković tom je prilikom objavila dirljivu poruku svom sinu

12.5.2024.
13:55
Screenshot/Instagram/Ingrid Divković
VOYO logo

Ingrid Divković, spisateljica koju je šira javnost bolje upoznala tijekom prve sezone sociološkog eksperimenta "Brak na prvu", majka je sina Vala, a povodom Majčina dana na Instagramu mu je posvetila dirljivu objavu.

Ingrid je objavila fotografiju sa sinčićem te jednu dok je bio u njenom trbuhu, a uz to je napisala vrlo emotivne riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da sam postala tvoja majka jasno mi je bilo onoga trenutka kada sam poput kišnog oblaka curila i u tvojoj ljubavi nanovo nastajala, a osim ljubavi, u meni je otkada te imam vraćena i ukradena nevinost, sada joj se izlažem kao gorućoj vatri i puštam da u meni spali svu onu dotrajalu sebičnost koju ranije negdje putem skupljah", napisala je Ingrid te nastavila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lažu oni koji kažu da u proljeću majčinstva stanuju samo raspjevane ptice, jednom su i napukle grane pjevale i pjevat će opet, i zemlja suha kao barut, i budući životi koji rastu u hladovini vlastitih osjećaja. Majke svijeta nisu svjesne svojih zasluga ili toga da tek svojim postojanjem čine dobro. Njihov desni dio grudnog koša nije svjestan što čini lijevi, pa ipak znaju da bez jednog ni drugoga nema. Moja je majka oduvijek bila alkemičar dobra i u njezinoj je pustinji kroz sve ove godine izniklo toliko toga. Nadam se da će i u mojoj mokroj pustinji, onoj koju svakodnevno zalijevam za tebe mali moj čudesni dječače izrasti sve ono od čega ćeš narasti do najvećeg Sebe. I da ćeš svojom voljom, željom, snagom i nepatvorenošću prerasti sve nenajavljene okrutne zime, sve one neizdržive uvjete, gorke predrasude, tuđa očekivanja, sve boli i neopisive tuge svijeta. Ali i da ćeš istinski voljeti i uživati. U radosti i čistoći svoga uma. U svojoj nepokolebljivosti, snazi i istinskoj muškoj odanosti. U misiji svoga srca i svoje duše. U vlastitim snovima za koje nećeš dozvoliti da ih tuđe ruke sruše.

Image
SAMA PODIŽE DIJETE /

Ingrid Divković izbrisala sve fotke s partnerom: 'Gdje je sretni tata?'

Image
SAMA PODIŽE DIJETE /

Ingrid Divković izbrisala sve fotke s partnerom: 'Gdje je sretni tata?'

A za suhe i napukle grane ne brini, njih ostavi meni. Ja ću biti tu da te zalijevam i od svih tuđih i vlatitih napuknutih grana čuvam i sačuvam. Ti dotle rasti, upijaj, cvjetaj. Raširi svoja krila i slobodno leti pomagajući istovremeno i ljudima oko sebe. Ali molim te sine, za bolje svijetu i za bolje tebi, i kada budeš u najvišem letu i kada budeš daleko od njega, nikada nemoj podcijeniti Nebo i onaj Dobrotom okupani svijet, tamo negdje s druge strane visina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka je svim majkama sretan današnji, MAJČIN dan", napisala je Ingrid.

Sociološki eksperiment "Brak na prvu" gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom te 24 sata ranije na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo