Huljić tvrdi da se točno može predvidjeti tko će dobiti Porine jer ih već dugi niz godina dobivaju isti ljudi, bez obzira na diskografske uspjehe i popularnost kod publike kojima se hvale izvođači pod njegovom producentskom kućom Tonika.

'Svijet koji gledam oko sebe sve mi se manje sviđa. Stoga u ovim mojim godinama polako želim stvoriti neki svoj mali svijet. U tom mom svijetu doista nema mjesta za Porin i slične priredbe', kazao je Huljić, a prenosi Jutarnji list.

Kaže da će se možda vratiti na Porin kada se izmijene dvije ili tri generacije te na scenu stupe ljudi 'operirani od predrasuda', a do tada kaže da će bojkotirati Porine zajedno sa svojim izvođačima poput Jelene Rozge, Magazina, Madre Dedesse i Domenice Žuvele.

Huljić kaže da Porin već odavno ne pripada njegovom svijetu, što potvrđuje i činjenica da nikad nije osvoji tu glazbenu nagradu. Jedini Porin kojeg je osvojila njegova izvođačica pripao je 2014. Jeleni Rozgi za 'Bižuteriju', a čak i tu nagradu je dobila zahvaljujući glasovima publike i urednika radijskih postaja, a ne stručnom sudu.

Unatoč ignoriranju na Porinima, Jelena Rozga će uskoro biti proglašena najprodavanijom izvođačicom u Hrvatskoj zahvaljujući komercijalnom uspjehu njezinog albuma 'Moderna žena'.