IMA KRATAK FITILJ / Mirjana Hrga šokirala sve: 'Jednoj od najdražih osoba, tada dečkiću, opalila sam pljusku...'

Image
Izvor: Patrik Macek/PIXSELL

'Da ne bi više nikada ni razmišljao što je, a što nije OK. U bilo kojem kontekstu', napisala je

14.3.2023.
11:58
Patrik Macek/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bivša savjetnica Kolinde Grabar Kitarović i bivša novinarka Mirjana Hrga u ponedjeljak je objavila novi status koji je iznenadio pratitelje.

"Jednom sam usred leta za Moskvu, jednoj od najdražih osoba, tada dečkiću, opalila pljusku jer je u nekom šašavom kontekstu spomenuo riječ 'niger'. Da ne bi više nikada ni razmišljao što je, a što nije OK. U bilo kojem kontekstu", napisala je.

shimmer fallback
shimmer fallback

Hrga se nedavno u svojim objavama dotakla i nadolazećih izbora.

"Uživamo u posljednjim tjednima kolikog-tolikog političkog mira. Već u svibnju, oni koji misle ozbiljno, svjesni su izbora za Europski parlament u istom mjesecu sljedeće godine. Ali to nije sve. Ljeto iste godine ili rana jesen donosi parlamentarne. Tko ostaje, kome je dosta… I ni to nije sve. Kraj godine nosi nam uvijek super zabavne predsjedničke izbore. I kada bi čovjek rekao - e, pa stvarno dosta, dolaze nam predragi lokalni izbori…", napisala je i dodala:

"Europski će biti test za parlamentarne, parlamentarni za predsjedničke, a ovi zadnji, lokalni - kolaterala svega. Bit će tu na marginama i zanimljivih (re)izbora poput onih za predsjednika/predsjednicu Hrvatskog olimpijskog odbora. Karte će se miješati na sve strane…"

Komentara nije nedostajalo.

Image
UŽARILI SE KOMENTARI /

Hrga se 'zakačila' s pratiteljem pa odustala nakon jednog komentara: 'Ako zna održavati red u kući, onda zna i na poslu'

"Pa zar ovaj Hrvatski olimpijski odbor nije vlasništvo zavodnika Mateše…’, napisao je jedan pratitelj kojem je Hrga odgovorila: ‘Ne budi nepristojan. Čovjek bez ikakvih posebnih turbulencija već godinama vodi organizaciju. Istina, i on je nakupio godina za mirovinu pa utoliko aktualnije."

A onda se rasprava nastavila.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Pa to i govorim. Ja sam za Matešu. On godinama ima posla kod kuće, pa nema ni energije za turbulencije na poslu", poručio je pratitelj.

"Ne prestaješ ti", napisala je Hrga.

"Evo reci? Je li Mateša i na koga povisio bar glas… ikad? Premoren čovjek. Ali ako zna održavati red u kući, onda zna i na poslu…", nastavio je pratitelj.

"Odustajem od rasprave na ovu temu", zaključila je Hrga, a on je dodao: "Dogovoreno."

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču