Play ponuda

HOLIVUDSKA GLUMICA UDARILA PO MELANIJI TRUMP: / Kristen Bell prozvala prvu damu i izazvala gromoglasan smijeh

Image
Foto: AFP/Screenshot/YouTube

Dodjela nagrada SAG (ScreenActors Guild) ove je godine po prvi put imala domaćina, a ta je čast pripala glumici Kristen Bell. Ona je u svom pozdravnom govoru prozvala Melaniju Trump.

22.1.2018.
14:11
AFP/Screenshot/YouTube
Play ponuda

Kristen Bell je podigla prašinu svojim pozdravnim govorom u ulozi domaćice na dodjeli nagrade SAG. Glumica se prozvala "prvom damu nagrada SAG", budući da dodjela dosad nikad nije imala voditelja. Rekla je da joj se nova uloga jako sviđa te najavila da će joj prva dužnost biti pozabaviti se zlostavljanjem na internetu.

"Ne vidim da je učinjen ikakav napredak na tom području", rekla je Bell te izazvala gromoglasan smijeh publike. Naime, tom je izjavom izravno napala Melaniju Trump, američku prvu damu, koja se bori protiv tzv. cyber bullyinga dok istovremeno njezin suprug, predsjednik Donald Trump, koristi društvene mreže da se obračuna s onima koji ne dijele njegovo mišljenje.

Bell se osvrnula i na pokret Time's Up: "Svaka priča zaslužuje biti ispričana, pogotovo sada. Živimo u prijelomnom trenutku i dok koračamo naprijed s pozitivnim zamahom i otvorenih uši, potrudimo se da nas u optužbama vode empatija i marljivost, jer strah i ljutnja nikad ne pobjeđuju", rekla je glumica.

Play ponuda
Play ponuda