Play ponuda

HEJTERI, OVO JE VAŠ DAN: / Evo popisa poznatih koji mrze Kardashiane

Image
Foto: Flickr

Voljeli ih ili ne, one su uvijek tu. Žene iz obitelji Kardashian, a nakon što je tata promijenio spol, to je doista postala obitelj žena, neizbježni su dio show biznisa.

5.1.2016.
9:42
Flickr
Play ponuda

Vladavini Kardashianki, sudeći prema javnim istupima poznatih, mogao bi uskoro doći kraj. Popis onih koji su odlučili javno reći kako je sazrjelo vrijeme da tetoru Kardashianovih dođe kraj prilično je podugačak.

1. Jeremy Renner, glumac

shimmer fallback
shimmer fallback

Kada je novinar The Guardiana pitao Rennera što misli o Kardashianovima, glumac je zakolutao o čima i rekao: "Sve su to smiješne, netalentirane obitelji, koje se silno trude da svi znaju njihova imena. Glupi, glupi ljudi".

2. Daniel Craig, glumac

shimmer fallback
shimmer fallback

Britanski glumac Daniel Craig o Kardashianovima je govorio poput pravog engleskog gospodina. O njihovom je životnom stilu govorio iz perspektive prava na privatnost, što je njemu vrlo važna tema. Nije se suzdržao niti od teških riječi.

"Poslije nema vraćanja. Privatnost se ne može kupiti. Nema kukanja kako želite da vas ostave na miru. *ebite se! Bili su vam u dnevnoj sobi, u kupaonici, na porodu djeteta. Snimali su vas kako vršite nuždu i sad bi vi nazad svoju privatnost? Pogledajte Kardashianove. Vrijede milijune. Kad ih pogledaš pomisliš kako je sve što trebaš učiniti, ponašati se kao potpuni idiot pred kamerama i evo love", rekao je Craig.

3. Barack Obama, političar

shimmer fallback
shimmer fallback

Čak je i američki predsjednik komentirao slavnu obitelj. U razgovoru za Amazon o Kardashianovima je rekao: "Kada smo mi bili djeca nismo imali prozor u svijet bogatih. Nismo mogli vidjeti što radi Kim, što će danas obući, a gdje na odmor odlazi Kanye. Danas mladi to gledaju svakodnevno".

4. Michael Bublé, jazz pjevač

Pjevač se jednom prigodom, gostujući na radiju, našalio s publikom. "Dame i gospodo, a sada Kim Kardashian". Nakon što je nastao tajac, Michael je dodao: "Njah. *ajebavam vas. Ta k**ka nikada neće stati na moju scenu".

5. Rebel Wilson, komičarka

shimmer fallback
shimmer fallback

Na dodjeli MTV-jevih nagrada, američka je komičarka odbila najaviti Kendal i Kylie Jenner.

"Ne podržavam ono što one rade. Njihove karijere nemaju osnovu i površne su. Cijenim karakter i težak rad", objasnila je komičarka svoj postupak.

Nakon njezine javne osude, uslijedila je bitka na Twitteru. Komičarka je vrlo brzo bila zasuta uvredama brojnih obožavatelja Kardashianovih. Kako bi završila tu priču, komičarka je na Twitteru odgovorila: "Umorila sam se oko ove priče o K. klanu. Evo poslat ću im cvijeće, ako će se zbog toga osjećati bolje."

Play ponuda
Play ponuda