'KĆER MI JE DOBRO ODGOJENA' / Legendarni Tonči uskoro postaje djed: 'Hani ne trebaju savjeti o roditeljstvu'. Djecu smo gurali u drugom smjeru, no...

Image
Foto: Sanjin Strukic/pixsell

Splitski tekstopisac Tonči Huljić uskoro postaje djed. Hana je trudna sa pjevačem Petrom Grašom. Uvjeren je da Hani ne trebaju savjeti o roditeljstvu

9.4.2022.
8:16
Sanjin Strukic/pixsell
Play logo

Tonči Huljić je u društvu srpske glazbenice Sare Jo i pjevača Matije Cveka gostovao u podcastu Ane Radišić "Putem oblaka s Anom Radišić". Splitski tekstopisac uskoro postaje djed, no uvjeren je da njegovoj kćeri Hane ne trebaju savjeti o roditeljstvu.

"Netko tko je tako odgojen samo će nastaviti odgajati svoje dijete na isti način. Ne treba tu puno filozofirati, vidjet ću kako je to postati djed kad postanem. Samo nek' se rodi živo i zdravo", rekao je Tonči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tonči ima karijeru dugu 40 godina i smatra da sada ima najviše utjecaja. S obzirom da on i njegova obitelj čuvaju svoj privatni život za sebe, pokušao je publici objasniti da živi najobičniji život i da voli provoditi najviše vremena među svakodnevnim ljudima.

Mediji su s velikim zanimanjem pratili sve o vjenčanju Hane i Petra Graše.

"Ostali smo prilično pribrani svi tijekom tog perioda, mi živimo neki potpuno drugi život. Živimo obično, normalnim građanskim životom. Volim biti na Hvaru, volim biti s običnim ljudima kad mi posao baš i nije uobičajen. Ne možeš uvijek biti svoj u ovom poslu, ali to je nužno da se njime baviš", objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HULJIĆU, DI GORI? /

Huljića muče tehnički problemi: Zbog njih je odgodio svoje kapitalno djelo - 'Misu Mediteranu'

Image
HULJIĆU, DI GORI? /

Huljića muče tehnički problemi: Zbog njih je odgodio svoje kapitalno djelo - 'Misu Mediteranu'

'Živimo običnim i normalnim životom'

Tonči je sa suprugom Vjekoslavom djecu usmjeravao dalje od glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi u obitelji smo svi u istom biznisu, no taj dio života držimo razdvojenim. Hanu i Ivana čak smo gurali u drugom smjeru, no oni su se sami izgradili u glazbi. Ne slušam što oni rade niti obrnuto, jer ti može sve ostati u glavi. Nikad nisam čuo Ivanovu pjesmu, no napisao sam isti dio nota kao i on, to je genetika. Oni nisu sin i kći od poznatih mame i tate, oni su svoje osobe i ponosan sam na njih. Tonči se glazbom bavi odmalena, a u glazbenoj školi mu je bila vrlo mrska. Ipak, nekako našla svoj put natrag do njega. Nakon svih tih godina zahvalan sam na tome što sam i dalje više nego aktualan, možda bih rekao da sam popularniji nego ikad, imam utjecaja više nego ikad", rekao je i natuknuo da mu to nije pretjerano važno.

"U ovim mi se godinama čini najvažnije probuditi ujutro", nasmijao je publiku. Rekao je da u glazbi voli eksperimentirati, jer kad ostaje u jednom kalupu, brzo mu postane dosadno. Pomiče svoje granice, a prošlog je ljeta napisao i prvu pop misu, koja je proizašla iz doba lockdowna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na početku korone propala mi je turneja Latinskom Amerikom, a inače sam osoba koja ima nekoliko planova spremnih u slučaju svega. Ovo se ipak nije moglo planirati. Misa je proizašla iz želje da napravim nešto veliko, kao što je ‘Bohemian Rhapsody’. Bilo je to poučno i zabavno, a ovo će ih ljeto biti dosta".

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo