GLUMICA NA ČELU SEKS KULTA: / Okrutno sestrinstvo žigosa i zlostavlja robinje, ucjenjuje ih njihovim prljavim tajnama

Image
Foto: Instagram

Glumica Allison Mack (35), vjerojatno najpoznatija po ulozi Supermanove prijateljice iz djetinjstva u seriji Smallville, navodno je vođa seksualnog kulta unutar organizacije NXIVM.

9.11.2017.
9:14
Instagram
Play logo

Organizacija se predstavlja kao grupa za samopomoć, no New York Times je nedavno razotkrio sestrinstvo unutar organizacije koje funkcionira kao kult na čelu s glumicom Allison Mack. Hijerarhija u sestrinstvu temelji se na odnosu vlasnik-rob, a žene koje ne dovedu dovoljno robova izvrgnute su izgladnjivanju i fizičkom zlostavljanju.

To sestrinstvo pod imenom DOS rezervirano je za elitne ženske članice grupe NXIVM, a bivši glasnogivornik grupe Frank Parlato tvrdi da je Mack zadužena i za novačenje u elitno sestrinstvo koje funkcionira kao kult.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parlato tvrdi i da su žene u sestrinstvu žigosane te da se maskira plemenitim ciljevima kao što je globalno jedinstvo žena u borbi protiv zla. Bivše članice tvrde da se sestrinstvu mogu pridružiti samo najodanije članice te da moraju otkriti svoje najprljavije tajne kako bi pokazale bezuvjetno povjerenje u grupu. Kasnije se te informacije koriste protiv njih kada pokušaju progovoriti o jezivim ritualima grupe, piše Daily Mail.

shimmer fallback
shimmer fallback

Na čelu DOS-a je sam osnivač NXIVM grupe Keith Raniere, dok mu je Allison Mack desna ruka. Mack ima nekoliko svojih robinja koje su zadužene za regrutaciju daljnjih robinja. Članice grupe se navodno prisiljava na dijetu koju čini svega 500 do 800 kalorija dnevno jer Raniere voli mršave žene i vjeruje da masnoća loše utječe na razinu energije.

Bizarna dinamika grupe nalaže robinjama da moraju odmah odgovoriti na poruke i pozive, a ako same ne unovače dovoljno robinja, kažnjava ih se udaranjem po stražnjici. Fizičku kaznu je u grupu navodno uvela baš Allison Mack. Kada je neka žena odobrena za pristupanje kultu, prolazi kroz inicijaciju na kojoj se mora skinuti do gola i biti žigosana simbolom koji uključuje inicijale predvodnika kulta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parlato tvrdi da u hijerarhiji postoji i razina veća od DOS-a pa žene koje se iskažu u sestrinstvu postaju dio Raniereovog osobnog harema. Čelnu poziciju u haremu također obnaša Allison. Ona se navodno iskazala efikasnim novačenjem jer je mnoge starije članice harema zamijenila mladim i ljepšim djevojkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Bivša članica kulta je bila i India Oxenberg, kći glumice Catherine Oxenberg najpoznatije po ulozi u seriji 'Dinastija'. Ona tvrdi da su je tamo zlostavljali, a sada je ucjenjuju te njihov obrazac postupanja naziva psihološkim terorizmom.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo