VELIKA SREĆA / James van der Beek po šesti put postao otac: 'Preživjeli smo i dva 2 kasna pobačaja, naravno da sam bio prestravljen'

Nakon dva spontala pobačaja, James i Kimberly Van Der Beek objavili su da su postali roditelji po šesti put

24.11.2021.
18:32
Shutterstock

Obitelj Van Der Beek veća je za jednog člana, bebu Jeremiaha. Kimberly i James Van Der Beek u braku su već jedanaest godina i roditelji su još petero djece: Olivije (11), Joshue (9), Annabel (7), Emilije (5) i  Gwendolyn (3).

"Presretan sam što s vama mogu podijeliti vijest o dolasku Jeremiaha Van Der Beeka. Zovemo ga Remi. Nakon što smo dvaput ostali bez bebica, nismo htjeli požuriti s viješću o novoj trudnoći. Iskreno, bio sam prestravljen kada smo saznali da čekamo šesto dijete", napisao je James uz objavu na kojoj je pokazao sinčića, napisao je 44-godišnji glumac James Van Der Beek, kojeg se sjećamo iz popularne tinejdžerske serije Dawson's Creek.

"Jeremiah Van Der Beek, hvala ti što si ovdje", napisala je Kimberly na svom Instagram profilu.

Bili su posebno zabrinuti zbog trudnoće

Nakon što su doživjeli dva kasna pobačaja u kojima je Kimberly Van Der Beek umalo izgubila život, par je bio posebno zabrinut zbog ove trudnoće. U studenom 2019. u 17. tjednu trudnoće Kimberly je izgubila dijete, te opet u 17. tjednu trudnoće u lipnju 2020. godine.

Iskreno, bio sam prestravljen kada sam saznao da je Kimberly trudna, ali pronašli smo liječnika ovdje u Teksasu koji je dijagnosticirao te pobačaje kao uzrokovane 'nesposobnim cerviksom'. Jednostavno podvezivanje je napravljeno i na kraju uklonjeno. Kimberly je rodila prirodno na ranču… i evo nas", napisao je na svom Instagram profilu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali